Postipoika on kiva ja mukava, kun jaksoi tuoda paketin postiin, että tämä mamma pääsi hakemaan sitä oikein innokkaanakin... heh...

Tilailin Jotexilta pitkästä aikaa kangasta, pussilakanasettiä, päiväpeitteen ja fleecepeitonkin... olen odottanut tätä pakettia ja heti hain, kun tuli tekstiviestiä kivasta paketista että on saapunut perille. Heti ensimmäisenä laittelin verhoja ikkunaan ja hyvän näköiseltä näyttävät. Samanlaiset verhot toiset meneekin olohuoneen puolelle kunhan tässä saa paikat kuntoon.

Ensiviikolla pojat pääsevät tutustumaan uuteen päiväkotiin ja henkilökuntaan... hieman meitä vanhempia jännittää kuinkahan pojat suhtautuvat uuteen paikkaan, mutta silti on sellainen tunne ettei mitään ongelmaa varmastikaan ole tulossa.

Postilaatikossakin oli sitten yhdestä lehtitilauksestani tullut KIITOS paketti ja miten sattuikin niin somasti, että laukun kuosit oli ajateltu minulle sopivaksi...

On niin somaa ja mukavaa, että nyt mukaani mahtuu käsityökin laukkuun, kuljinpa sitten minne tahansa.

Jaahas... alkaisinkohan etsimään ompelukonetta esiin ja alkaa kokeilla kankaiden muokkaamista... saapas nähdä mitähän saisinkaan aikaiseksi.

 Kiitoksia kommenttoijille kommenteista mitä on tullut ja lisääkin saa heitellä!