Tässäpä vuoden 2009 uusin käsityö aloitukseni

Ostin viimevuoden puolella ison kasan Novita Hip-hop-merkkistä lankaa ja mielessäni liiti, vaikka millaisia käsityö ohjeita, joita voisin kokeilla/ soveltaa omalla tavallani, mutta kumminkaan en saanut mitään aikaiseksi.

Lopultakin päätin tehdä edes jotain ko. langoista ja kävin monenlaisia käsityölehtiäni läpi etsien mielenkiintoista, mutta helppoa työtä näin alkuun...

 

Käteeni sattui sitten Novita syksy2008-lehti ja katseltuani sivulta (4) erilaisia neulemalleja, mielenkiintoni heräsi vain yhteen neuleeseen, joka oli sivulla (12) Helppo hitti- huiviliivi!!

Tätä neuletyötä olen nyt koettanut kierros kierrokselta edistyä eteenpäin... ja hieman muutoksiakin tehden... Neulomus edistyy vain vapaa-aikaan, kun saan pojat päiväunille yhtä aikaa ja illalla siinä klo.21 jälkeen olen saanut monta kierrosta tehtyä ennen kuin itselläkin on alettava nukkumaan.

 

Neuletyössäni olen tehnyt noin 10-11 riviä ohjeen mukaisella pintaneuleena, mutta totesin työstä tulevan aika jäykän oloista, joten olen kutonut sitten pelkästään vain oikein molemmilla puolilla. Välillä tulee kudottua tiukkaan tai sitten löysästi, että sen kultaisen keskilinjan löytäisin vielä jossain vaiheessa.