Kyllä tänään on otettu rennosti ja sukkapuikot kädessä istuskeltu, vaikka aamulla vein kyllä pojat päiväkotiin touhuilemaan leikkikavereiden kanssa.

Eilen sain sentään siivoiltua meidän kylpyhuone/ wc-tilan ihan katosta lattiaan, et se taitaa ollakin tällä hetkellä se siistein huone muihin huoneisiin verrattuna, mutta eipä hätää... olen jo alustavasti tavaraa laitellut järjestykseen muista huoneista, johon seuraavaksi isken kynteni ja pesuaineeni...heh...  mutta minkäs luonteelleen mahtaa, että pakko saada tehtyä se suursiivous näin pikkuhiljaa huonekerrallaan, vaikka se tuleekin tehtyä näin loman aikana, mutta toisaalta onpahan taas helpompi pitää yleissiivouksella paikat kunnossa jonkin aikaa...

No eilen tuli oltua hyvin reipaskin, kun sain joulukortitkin kirjoiteltua tervehdyksineen ja ystävien/ tuttujen osoitteineen... olihan siinä 20 korttia, että urakka sen mukainen, mutta loput yli 10 kortin saajaa saakin ihan kirjoittamani kirjeen mukana.

Nämä 20 korttia, kun sujahtivat postin jakamaan punaiseen joulutervehdysten postituskuoreen jo odottamaan seuraavaa siirtymistään postin palvelu paikkaan, josta sitten saavat lähteä eteenpäin miten nyt menevätkin... mutta itse olen ainakin kerrankin näin ajoissani korttien kanssa...viime vuonna kun meni tosi myöhään ja muutama jäi poiskin koko postituskuoresta...

Huomenna olisi tarkoitukseni värjätä hiuksenikin vaaleiksi, kunhan innostuskärpänen puraisee... valoisaa hetkeä kun ei ole nykyisin kauheen pitkään niin koetan aina tehdä kaikki tärkeät asiat valoisaan aikaan ja ilta kun hämäröityy niin alan puuhastella muuta.

Sny:ltäni sain tänään postia... posti poika toi  kirjekuoren ja mitä sieltä paljastuikaan?! Tämmöisiä ihanuuksia... oi että...

Kaksi rautalangasta tehtyä enkeli hahmoa, siimaa ja adventtikortti tervehdyksineen... oijoi... Iso KIITOS! jälleen... laitoin enkelit siimaan näin allekkain... saavat olla puuha huoneeni ikkunassa tuomassa iloa ja katseen vangitsijana... kuvauksen ajaksi laitoin tuon kortin toiseen enkeliin, mutta nyt enkelit saavat vapaasti pyöriä kivasti ikkunan edessä ja onhan niiden lähellä toisella puolella eilen kyhäämäni jouluvalokoristekin jo valmiina odottamassa valojen päälle lähtölaskentaa... heh... en tiedä onko muilla, mutta meillä tehdään yleensä että lasketaan yhdessä 10 nollaan ja pistetään jouluvaloihin valot päälle ja pojat hörppäävät limua ja vanhemmat kahvia...heh... se on jotenkin vain jäänyt tavaksi, mutta tavallaan sellainen lähtölaskenta jouluun!

Jouluvalo kyheilemäni mutta voi vielä mieleni muuttua ja laitan tuon vielä toiseen paikkaan tai sitten kehittelenkin muun valokoristeen paikalle, mutta alustavia suunnitelmia kumminkin... tuoki on ihan kiva... kokeilin että valot pelaa, mutta eivät nyt kuvassa ole päällä... joten siksi ei ihan tunnelmallinen vaikutus!

Neulonta puolella ollaan tällä hetkellä tässä menossa:

Näissäkin kierresukissa kivasti väri vaihtuu ja on niin ihanan hempee väri, että taidan itsellenikin tehdä jossain vaiheessa samanlaiset.

Ostoksillakin on käyty:

Laskeskelin itsekseni tonttutytön mekon ohjeen lankamenoja ja jotenkin taas aivot sanoo tök tök... mutta päätinpä sitten kaupassa käydessä et napataanpa 4 kerää lisää punaista lankaa ja pari valkoista, että onpahan lankaa ainakin työn toteuttamiseen, jota hitusen olen vain tehnyt eteenpäin, mutta nyt ollut parisen päivää tauolla kun kierresukkia toteutan ystävätuttavalleni... ainahan minä olen kyllä langoista jossain vaiheessa jotain toteuttavaa keksinyt eli ei nämäkään langat nurkkiin jää!!  Tiedä sitten kuinka tää joulu hössötys saa sitten valtansa... onneksi on jo joululahjat kummilapsille hankkinut ja omillekin pojille pistetty piiloon, että on jotain annettavaakin! -Heh!-

Hyvää keskiviikon illan jatkoa!