Niinpä niin... minä taas vauhdissani, että tärkeät asiat unohtuu tarkistella...

Olen virkannut ja virkannut... no eilen illalla sitten ääneen mainitsin et "Ai niin pitäishän se tarkistaa meneekö tämä päähänkään?!" ja tuumasta tietenkin toimeen...

...Ainakin mieheni purskahti nauramaan, kun tietysti hänen silmänsä ja korvansa piti olla niinkin lähettyvillä, että seurasi minunkin touhujani.

No hyvä jos joku sai makeat naurut, mutta itselläni ei naurattanut, kun huomasin että se sytomyssy teokseni valahti kaulaan ohitse pääni, joka kertoikin heti että olin unohtanut tarkistaa heti alussa onko silmukka määrä oikea pään ympärille!

Sen päivän opetus: "Muista aina tarkistaa asiat, vaikkapa kahteen kertaan!"

Ilta menikin sitten siihen, että virkkaukseni purettiin ihan alku tekijöihin ja aloitettiin alusta tekemään 110 silmukkaan pylväitä ja mukavasti kumminkin etenin työssäni, että tänään onkin mukava jatkaa siitä mihin eilen jäin.

Kyllä tämä vielä tästä etenee... laitoin vain lasipurkkiini lankakerän johon puratun kohdan langatkin laitoin menemään, että eivät ole lankakorissa muiden lankojen sotkussa kiinni.

TOINEN PROJEKTI olisi:

Vanhin poikani kerkesi kameralla napata näköjään omistakin varpaistaan kuvan, josta muistinkin sitten että pitäisi molemmille pojille kutoa uudet ja hieman isommat villasukat tulevaa syksyä/ talvea varten...

Paljon olisikin jälleen hankittavaa, kun molemmille pojille pitäisi sadeasu varustus hankkia ja kumpparit... myöhemmin varmaan toiselle pitänee hankkia uusi talvipukuhaalari, jotta päiväkodissa on hieman helpotusta pukeutumiseen.

Hmm... koetellaanpas touhuta tämäkin sunnuntai päivä! -Ainakin aurinko koettaa pilvien välistä paistella ja esiintyä vielä meille!!