Näin kai sen voisin sanoa tästä päivästä!

Se on sitten ensimmäinen näyttökoe suoritettua ja ensiviikkoa sitten odotellessa, että saa viimeisenkin näyttökokeen suorittaa pois alta ja kuunnella sitten se "Tuomio" -Tiedän kuulostaa vakavaltakin!! Mutta saanpahan sitten tietää paremmin missä tuli mahdollisesti mokailtua ja mitä olisi voinut tehdä toisin tai paremmin jne... listaahan voisi olla vaikka kuinkakin!

Ja sitten... mistähän minun pitikään muistaa mainita... hmm... nyt muistankin!!

Kiitoksia Maija Haliseva kommentistasi... pistänpä heti korvantaakse tuon opastuksen "Saphira" pompulalangan teko- ohjeen elikkäs: Ohjeen mukaan silmukat luodaan totutulla tavalla, ja uskoin sen taidon varmasti osaavani, mutta kun ei onnistunut, niin ei. Ihmettelin kun aina vaan käsketään kiertämään silmukat puikon ympäri.
Tänään sitten otin uuden yrityksen ja luin myös ruotsin-ja englanninkieliset ohjeet ja kappas vaan, Ruotsiksi neuvotaan, että "lägg INTE upp maskorna som vanligt! "ja englanniksi " do NOT cast on in the normal way! " Aika hauska, mutta varsin merkityksellinen käännösvirhe.

Pitääpä ottaa asia huomioon kun alan Pompula huivitusta tekemään itselleni! Langat ovat vielä olleet pussissa ihan kiltisti odottamassa tekijäänsä, joka tässä on pitkän ajan antanut päättökansiolle kirjoittelu rauhan, jotta materiaalia sai kerättyä kasaan.

Tänään olisikin tarkoitus muutama rivinen tehdä käsitöitä se vain mitä oikein alkaisi jatkamaan, kun mihinkään käsityöhön en ole sitten 10 päivään koskenutkaan! - Siis voitteko kuvitellakaan kuinka nyt jo kädet syyhyää tekemistään, mutta ehkä se on tehnytkin ihan hyvää olla irti koko käsityöstä tai sitten EI! -hi..hi...hii...

Toinen asia mitä minun piti muistaa oli ISO KIITOS SNY:lleni jolta sai kivan kortin postilaatikkoon!! Piristi päivää ja varsinkin nuorimmaisen pojan silmät isoni ja huusi "Kato äiti Hattiwatteja"

Totesit sny, että täällä taitaa lunta riittää vielä pidemmäksi toviksi? Kyllähän sitä on, mutta paikka paikoin on tuo kiva aurinko saanut jo lunta sulateltuakin että tullut sohjo kohtiakin ja päätiet on asfaltilla kun kerkesi aurauspojat niin oikeaan aikaan putsaileen et jäätki sulasi pois.

Kolmas asia minkä aijoin tuoda esille on se mun Muumimuki asia! Olen varmaan monet kerrat meinannut tuoda esille muumimuki kuvat ja tässä sitä nyt ollaan... muisti kapasiteetti on mitä on! Pitäisi kai muistilappuja olla jo joka paikassa, mutta onneksi ei vielä sentään...

Harmikseni tässä kuvassa ei ole enää minun aikaisempaa "favorite" muumikuppia, joka oli aina käytössäni... nimittäin Muumiperhe-muki! Miehelläni kävi pienimuotoinen vahinko keittiön puolella ja se kuppi oli vain väärässä paikassa väärään aikaan! Mies oli jotain kaapista etsimässä ja oli kädellään vahingossa minun hajuvesi pullon tipauttanut. No tämä pullohan oli sitten suorin tein tupsahtanut muumimukiin ja mukin pohja meni rikki, mutta itse hajuvesi pullo pysyi ehyenä!

Unohtamatta hyvän ystävältäni saamani jouluinen lahjani, elikäs tämä ainokainen emalityylinen muumimuki...

 ...sekin kovassa käytössä oleva, kuten nämä muutkin muumimukit... tiskikoneessa aina on puolet kupeista pesussa. Olenkin jo miettinyt tarvinkohan minä ollenkaan nuita muita kuppeja, mutta toisaalta on ollut mukava vieraille laittaa ihan kahvipöytääkin kivasti kahvikuppia lautasliina servettien kanssa ja aluslautasten kanssa esille. 

Uusimmat hankitut kupit:

Nämä kolme muumimukia tuli viime viikolla ostettua kauppa reissulla ja eilen ostin sitten Mymmelin, kun huomasin kauppareissulla tarjouksen.

Aikalailla oli mennyt muumimukeja, että esillä oli vain sellaisia joita minulla on jo, mutta eipä se tietty olisi haitannut jos samojakin olisi tullut ostettua... onhan minulla tiuhti ja viuhtistakin että kaksi kuppia löytyy kaapista....syntymäpäivä lahjana sain kahdelta eri ystävältä samanlaiset kupit!  Nauroinkin miten he olivat hoksanneetkin ostaa muumimukeja?!

Näin muumein päätän ja toivotan erittäin hyvää illan jatkoa... itse lähden vielä hetkeksi miettimään tuota tiimalasikantapään tekoa, kun meinaa hieman pistää pähkäilyttämään!