Olen saanut perjantai aamuna klo.05:00 aikoihin uuden "ammatin" elikkäs olen RAPPUKÄYTÄVÄ PELASTAJA!!!

Oli alakerran naapuri herännyt rappukäytävältä ja ihmetteli kummissaan miten hän täällä on?! Naapuri oli sitten todennut että jaahas...sitä on sitten kävelty TAAS unissaan!

Naapurille kun on käynyt monesti sillain että herää keittiön pöydän ääreltä ja ihmettelee miksi on voileipä edessään, vaikkei ole nälkä ja siinäkin sitten miettii kun ei ole mitään mielekuvaa ole, että olisi herännyt ja siirtynyt keittiöön tekemään leipää!  -Erikoista unessa kävelyä!!

Naapuri oli kyllä säikähtänyt tätäkin tapausta että hän oli poistunut kodistaan ja nukkunut sitten rappukäytävällä... onneksi kehtasi tulla meille ja pyytämään apua, että soittaisin talonmiehelle tulemaan aukaisemaan kodin oven. Naapuri oli koko ajan että hänen pitää tämä korvata kyllä jotenkin, kun näin tällälailla vaivaa! Minä yritin kohteliammin kieltäytyä että eihän tämä sillain häiriö ollut vaan pikemminkin avun tarve ja mielellänihän minä naapureita autan sen miten pystyn! Minulla kun on tällä hetkellä kyllä aivan ihanat NAAPURIT!!

Perjantai iltapäivällä joskus klo.16 (kun olimme juuri kauppareissuilta tultu!)naapuri tuli pimpottamaan ovikelloa ja hänellä oli Pandan juhlapöydän konvehteja, Pirkka reilukaupankahvipaketti, Hanna Haurun muuttoliike (novelleja) kirjapokkari ja Roosanauha ruusupusseja kaksi v.punainen ja valkoinen väreiltään omat kimput.

Viimeöinen taivaan sankari näkyi... oli ihan pakko yrittää ottaa kuvaa siitäkin:

Kuu ukkeli koetti piiloutua heti pilviverhon taakse... varsinkin kun itse saa juuri digikameran käteen.  -No toivottavasti taivaan sankari ei ole ihan näin ujo!

NEULOMINEN:

Huomasin tässä eilen että minulla on kolmet käsityöt keskeneräisenä, että on tässä varavalintaa minkäs ottaa hyppysiinsä ja eteenpäin työstää...

Sytomyssyä toista tekemässä Drops Safran 100% Egyptian Cottonista...

Kierresukkia Anne langasta

ja tästä 7 veljeslangoista tekemässä JOTAIN...korostan siis jotain- sanaa kun ihan vielä en ole lopullista päätöstä tehnyt mitä siitä tulee... ainakin tekemistä on jos ei muuta! -Heh-

Viikonloppu meni taas liian nopeasti ja varsinkin eka osa talvilomastanikin eli 2 viikkonen... mutta jos jotain positiivistä niin saipa kotia taas järjestykseen ja kierrätyskeskukseen meni varastostakin tavaraa pois sellaisille joilla ehkä on tarvetta...itsellä kun ne on venyneet montavuotta ettei sitten ole tarvinutkaan niin nytpä ne on pois sielä... tietty mun tuurilla sitten jossain vaiheessa tarvitsisikin mutta ei olekaan...ei pitäisi näin miettiä kylläkään vaan että hyvä tilaa tuli siihen paikkaan!

Maanantaina alkaa arkinen ahertaminen ja tiistaina olisi toinen näyttökokeeni, joka hieman jännittää, mutta eiköhän se siitä... ainakin tässä lomani aikana on näyttökansiota työstetty että alkaa silmät ja pää olla ihan täynnä koko hommaa ja tuntuu välillä että tuleeko asioita toistettua.

Kiitoksia jälleen kaikille kommentin jättäneille! On kiva lukea kommenttia!

Toivotanpa jokaiselle tasapuolisesti hyvää alkavaa viikkoa!!