Itsestäni ainakin tuntuu siltä, kun tässä illalla teippailin nuo minun peukalon päät laastareihin, jotta voisin kutoa sukkaa eteenpäin tauon jälkeen... heh... on tämä kyllä aikamoista näkyä!

Haasteellisempaa tietysti on pitää tuo lanka aina kauempana ettei mene teippauksia irroittelemaan.

Hitaasti edeten mennään ihan päiväkerrallaan... harmittaa kyllä, mutta eihän sellainen pienimuotoinen tauko aina pahaksi ole!  - Mutta tälläiselle malttamattomalle tauko tuntuu liian pitkältä aina... tottunut että käsityö on joka ilta aina sylissä ja etenemässä omaan tahtiinsa.

Pojat taas kehittelikin meille aikamoisen rupeaman, kun pikku lego pala osat on jo kertaalleen kooduista malleista olikin sellainen iso kasa hajotettuja...

Tästä kuvasta ei ehkä ihan selvää saa, mutta siinä on ainakin Poliisihelikopterin osat rakennettavana, Vesitaso lentokoneen osia, erilaisten lego autojen osia, mutta onneksemme on keksitty nämä ohje kirjaset joiden avulla kohtuullisesti saammekin rakennettua legot kasaan taas... sitten onkin se toinen murhe, kun ei ole 100%:n varma onko ihan kaikki palaset siinä vai pitäneekö jostain vielä lähteä etsiskelemään?!  - Näissä onkin meillä aina puuhaa, mutta mitäpä ei omien muksujen eteen näe vaivaa! hi hi hii...toisaalta pitänee ajatella positiivisesti että tulee itsellekin kunnollista aivojumppaa!

Kohta on taas viikonloppu edessä päin... mitäs onkaan siis suunnitelmissa?! No itselläni on ainakin kutomista jos vain sormet antaa periksi... pikku kummipojan 1 vuotis synttärikemut.  Unohtamatta tulevia kylässä kävijöitä joita on kiva odotella!