Hyvää Karkkiperjantaita!!!

Namuja jonkin verran tuli käytyä ostamassa sekä jaffariinia... valitettavasti nuorimmaisella pojallani ei makeinen sillain maistunut, kun pojalla nousi tänä iltana kuume +38,6c ja oli hyvin vaitonainen, makoileva sekä väsyneen oloinen sylittelijä. Toisaalta oli ihanaa, kun poika malttoi olla pitempään sylissäni kuin normaalisti aina hetken vain käy ja taas mennään.

Ei muuta kuin Panadol suppoa, riittävästi juotavaa ja yöunille lepoa!  Jospa se siitä kuume laskisi alemmaksi! Ainakin Jaffa limpparia on jääkaappiin tuotu kaupasta, jossa tuli siis piipahdettuakin illasta.

Vanttuiden parissa on taisteltu jonkin verran mitä nyt on kerennyt töiden jälkeen tekemään, mutta hyvin hyvin vähän. Tänä viikonloppuna olisi tarkoitukseni saada tehtyä vanttuihin peukalot... kun töitä tehnyt arki päivänä ja ensiapu kurssillakin tuli käytyä torstaina, joka kuuluu tähän minun koulutukseni sisältöön.

Semmoista tällä kertaa... huomenna olisi ainakin tiedossa/ luvassa akvaarion poikas altaan putsaus operaatio ja laitella poikaset väliaikaisesti sankkoon odottamaan, et tää mamma saa puhdistettua poikas laatikon puhtaaksi ja palautettua takaisin akvaarion nurkkaan laatikon sekä poikaset sankosta takaisin omaan rauhaansa jatkamaan kasvamis operaatiotaan.