Lähdin pikaisesti käymään kirjastossa päin, jotta sain palautettua jo lainassa olleet kirjat, mutta samallahan siellä piti hyllyjen kätköissä piipahtaa niin mukaani tarttuikin sitten vino pino uusia selattavakseni huomiselle päivälle, kun sairaan pojan kanssa koettaa päivää viedä kuumeesta huolimatta eteenpäin...

Kirjastolta tullessani oli minulla varmaan metrin levyinen hymy, kun postilaatikkoa aukaisin ja oli ruskea kirjekuori siellä ja vain minulle!!

Sny syksy2011 on potkaistu sitten käyntiin näin ensimmäisellä saadulla paketilla, joka sisälsi:

-Novita Polku lankakerän (pää ihan surraa ideoita, mitä siitä tekisikään, mutta onpa hankala päättää mitä tulen tekemään aivan kerrassaan ihanasta väristä!!)

- Forsman Tee, Chai- Latte teetä: Musta tee maustettuna kardemummalla, vaniljalla, kookoksella, mustapippurilla ja chilillä. (Kuulostaa hyvinkin mielenkiintoiselta maku yhdistelmältä, mutta tuoksu itsessään oli todellakin herkullinen, että tuotahan pitää tänään kyllä kokeilla ihan rohkeasti.)

- 50kpl Crocus Botanical Mixed 6/7 kukkasipuleita. (Mietiskelin että taidan osan laittaa naapurini kanssa tuonne alakerran kukkapenkkiin ilahduttamaan meitä kaikkia asukkaita, mutta loput 25 kpl:ta voisin viedä appivanhempieni mökille ja laittaa siellä "omaani" kukkapenkkiin, jotta saan keväällä ihastella sitten siellä kukkaloistoa.)

MUTTA KIITOKSET PAKETISTA JA MUKAVAA ALKANUTTA SYKSYÄ SINULLEKIN SNY!!

Tuskin maltan odottaa että pääsen oikein uuden haudutusteen kanssa nautiskelemaan ja miettimään mitä tekisinkään vallan ihanasta väristä...tarkemmin kun tutkailin lankakerän vyyhtiä niin siinä oli tumman sinisen pallon sisällä tekstinä Munakoiso... kävin sitten Novitan omilla sivuilla lueskelemassa ko.langasta ja tämmöistä siellä oli tiedot langasta:

 

Maalauksellisesti liukuvärjätty ohut lanka rakentuu hahtuvaisesta ytimestä ja sitä kiertävästä ohuesta sidelangasta. Uusi upea Polku-lanka loistaa viidessä värissä. Polku on koostumukseltaan sukkalankamainen, mutta ilmavan pehmeänä se sopii myös kaikkiin asusteisiin ja sisällä pidettäviin neuleisiin. Upea, koko kerän mittainen väri-raportti takaa, että jokaisesta sukasta tulee persoonallinen. Voit huoletta yhdistellä värejä neulomalla molemmat sukat eri väristä.

koostumus: 73 % villa / 24 % polyamidi / 3 % polyesteri
keräkoko: 100 g = n. 410 m
puikot: 3
neuletiheys: 10 cm:llä 24 s ja 34 krs
menekki: neuleohjeen mukaan
muuta: konepesu

Alanpa siis pohtimaan mitä ihanaa tekisinkään... en ole tuota lankaa kokeillutkaan vielä ollenkaan!