Löysinpäs näin nätin kortin piirongin laatikosta, joten pitihän se pistää tännekin koristamaan ilmettä...

ISOT KIITOKSET ja LÄMMIN HALAUS kaikille kommenttien laittajille niitä on mukava lueskellakin ja lisää saa tulla vastaisuudessakin!!

Huhtikuun 7.päivää elellään ja tänään on pari koneellista pyykkiä työstetty koneen kautta kuivaustelineeseen asti kuivumaan. Imuriakin tuli näytettyä asunnon nurkille ja lattialle.

Kutomis puolella on ollut hieman ongelmia, kun jostain kumman syystä jälleen vanha etusormeni vaiva alkoi kiusaa tekemään. Neulomisella en ole kuin muutaman rivin tehnyt sitten sormessa alkaa repimään ja täytyy pitää taukoa ennenkuin voi jälleen muutaman rivisen tehdä eteenpäin neulomusta.

Tarvike kaapista olen yrittänyt etsiskellä tärkkäys purkkiani, mutta ei ole mistä ottaa koko purkkia... olen knitting loomsilla tehnyt pieni muotoista kori suunnitelmaani, mutta tuo tärkkäyspurkki olisi ollut nyt hyvä löytyä, että olisi saanut kori mallin kovetettua ja saisin tuonne wc:n puolelle lattialle wc-papereille kivan korin, mutta vielä ei ole kuva versioita otettu digikameralle asti, joten pitänee hieman odotella niitä...

Hyvää Huhtikuuta kaikille ja kevään kohinoita... vielä lopuksi pieni ajatelma, jonka löysin laatikon pohjalta paperilapulta!

 

Eilinen on kuin uni,
huominen kuin kajastus.
Ota talteen tämä päivä ~
se on auringonnousun
tervehdys.
-KALIDASA-