Täällä jälleen haasteellisten projektien äärellä touhutaan, jos sen niin sanoisin...

Olen ainakin ohjeen bongannut: www.ullaneule.net sivuilta siis tämän Pitsiset sydänsukat ja siinä oli mukana pari muutakin sukka ohjetta.

No ensimmäinen haasteellisuus tuli eteeni, kun mainittiin "Tiimalasikantapää", Kyllä vain... aivoni tekee tök tök ja sitten TÖK!! ei yhtään avautunut että mitenkäs tämä nyt tehtiinkään, vaikka kuinka koetin pinnistellä aivonystyrätkin hereille.

Loppujen lopuksi tein kahteen sukkapariin ihan normaalin kantapää kohdat, mutta varret kuin ohjeessa.

Tässä olen käyttänyt Drops Design Fabel Superwash lankaa ja näissä toisissa tummemman punaiset on SNY:ltäni tulleesta paketista napattu yksi kerä Fabel lankaa ja todella nätit tuli molemmista, kun väri kätevän leikkivästi tulee esille.

Sny-langasta siis loihdittu nämä!

MUUMI mukeihin on tullut yksi kuppi lisää nimittäin tämä Seikkailija muki:

Kovassa teen juonti käytössä tällä kertaa ollut muumimuki, mutta niinhän nuille muillekin on käynyt että ovat monesti tiskikoneen sisällä täytettynä kuppikohdissa.

Ruokaakin on valmisteltu:

Tällä kertaa tälläinen salaatti annos olisi kuvissa ja siinä on Jäävuorisalaattia pilkottu pieneksi, kirsikkatomaattejakin pilkottu pieniksi, muutama tavallinenkin tomaatti on mukana, tuorekurkkua.

Kastikkeeksi on Hyla-kermaviili, mausteina vähäsen kaikenlaista mm. suolaa, ranskanperunamaustetta, paprikaa, aromisuolaa, 5 pippuria myllyllä rapsasten, soijaa pieni luraus... sekoitellaan ja maistellaan vähäsen, jotta tietää lisätä jotain jos tuntuu ettei makua löydy.

Tässä olen nyt isoa kulhollista aktiivisesti tyhjennellyt ja ottanut lautaselle annoksia, kun tuntunut nälän tunnetta... ehkäpä se hieman auttaa taas herätteleen painon pudotustakin, mutta toisaalta onhan se ihan hyvä välillä syödäkin salaatteja!  Itsellä se menee paljon kausiluonteiseksi koko salaattien napsaaminen...

Nyt on tullut hankittua yksi pyyhekin ja siihen on pitsireunus valmiina, mutta vielä kun saisin ompelukoneen napattua tarvikekaapista esille niin nämä yhdistyisivät näppärästi, mutta vielä en näytä mitä on siis tulossa!

Huomenna viimeinen näyttökoe tuloillaan etehen...saapas nähdä miten menee?! Tietynlainen jännitys momentti tulossa kehooni taas, et saapa nähdä saanko nukuttua ollenkaan tälle yölle, kun mietin kaikkea päässäni.

Jospa tästä katoaisi taas jotain tekemään...keskeneräisenä kun huovutus vanttuutkin odottavat jo valmistumistaan että pääsisivät tuonne pesukoneen pyörteeseen. Hyvää Keskiviikon jatkoa!