Katselin tällä viikolla kaupassa käydessäni Hama-helmiä ja mietiskelin siinä mitä niistä voisi tehdäkään poikien kanssa... Nämä paketit tarttui sitten käteeni hyllyltä:

Tuosta Glow in dark mobilesta tuli oikein hauska... itse laittelin helmet alustalle ja silitysraudalla sulattelin napikat yhteen, että sain kaikki osat laiteltua siihen pisteeseen, että mieheni sai väännellä piippurassi jalat ja kädet kiinni sekä auttoi minua saamaan mobile kohtuu suoraan, vaikka tuo ympyrä kehästä ei niin hyvä tullutkaan... miettinyt jos jossain vaiheessa laittaisi kirkasta siimaa ja sillä kiristäisi paremmin mobilekehän ympyräksi.

Ainakin positiivista oli aamulla se että nuorimmainen huomasi ensimmäisenä tuon mobilen keittiön ikkunan edessä, mutta hauskasti toteaa sen olevan joulukuusi... jaa´a mitenkähän minun pitäisi tuo sitten ajatella, jos 3 vuotias näin totesi!  -Kiva hämähäkki, haamu ja luuranko-ukon sain kumminkin nyt roikkumaan ja hohtamaan, kun pimeyttä tulee riittävästi.

Kaupasta tarttui myös mukaani 5 minuutin miettimiseni jälkeen muumimuki, jota olen tässä kesän aikana miettinyt ja pähkäillyt raskinko ostaa... hyvältä ystävältäni olen kuullut ettei ko. mukia enää kovin monessa paikassa näy olevan ja sekös pisti entistä enemmän miettimään hankintaa... JA SITTEN...

...Tadaa... siinä se sitten on pitkän pitkän miettimiseni jälkeen päätin köyhtyä 15€:lla ja hankin Pikku Myy saippuakupla mukin!!  Tässäkin mukissa on vain jotain sellaista mikä minun silmääni lämmitti...onko se räväkkyys vai tuo hyvä raitaväritys taustalta?! En oikein osaa päättää, mutta Pikku Myylle niin sopivaa.

Muumikäsityö paidassakin ollaan menossa etukappaleessa ja olen aloittanut kuviointi kohdan...

Tykkään kovasti paidan pohjaväristä Purppurasta ja resorin violetti yhdistämisestäni! Mietinkin pitkään kuinka tuo väri sopii ja mitä tässä on katsonut työtäni niin monen valoisuuden myötä niin ON SE VAIN HIENO!!!  -Vaikka itse sen sanonkin! --HeH--

Luontokin on nyt ruskan väreissään... voi kuinka nuo värit saisi napattua ja vaikkapa ihan lankoihin saakka sillain liukuvaksi väri skaalaksi, mutta onhan niitä nättejä syksyisiä värejä kyllä tullut kauppojen hyllylle, mutta nyt ei passaa kyllä kauheasti ostella lankoja ettei mies menetä viimeisiäkin ymmärryksen rippeitä... vaikka ei mies ole kyllä ääneen enää miettinyt tätä minun lankojen ostamisia ja projektien miettimisiä ja kokeilemisiakin, vaikka monille neulomus kokeiluille on tehty sellainen purkaminenkin takaisin kerä malliin.

Hyvää loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua!