Kyllä näin on ilmeisesti tapahtunut, kun yllätys oli suuri postilaatikossa...

Sain Sny:ltäni postia, kirjekuori jossa oli todellakin söpö kilpikonna tanssahtelemassa ja mitäs muuta sieltä löytyikää... niimpä...

...Kyllä nyt on mukavaa mennä töihinkin käsityö mukana, kun saan sukkapuikot yhteen. Olin aikaisemmin ajatellutkin, että pitäisi kai jotain keksiä sukkapuikkojen päihin että työn saa sujauttaa työkamuillekin tutuksi tulleeseen Aappa aiheiseen pussukkaan.

Tämän näköistä menoa se on ollut ennen:

Muistikirja sukkakujelma mukana menoa, mutta nytten kun sain nämä hyvinkin näppärät puikkojen yhdessä pitäjä apurit niin mikäs nyt kulkiessa... En voi kyllikseni kiittää Sny:täni tästä marraskuisesta välimuistamisesta! Nöyrin täällä kumarran ja KIITÄN!!

Aloitin eilen kutomaan jälleen sukkia (monta projektia ku näyttää taas olevan aloituksesta jonkin verran edistyneenä, mutta ei vielä valmiita sentään) mutta oli ihan pakko alkaa kummityttärelle tekemään vanha roosan värisiä palmikko tyylillä tulevia sukkia!

Tässä siis ollaan nyt menossa:

Omasta mielestäni hyvin kaunista palmikkoa on tulossa... mietinnässä vain tekisinkö vahvistetulla tyylillä kantapään... ainakin tulisi pitkäkestoiset villasukat tyttärelle:

Näillä merkein mennään keskiviikkoa eteenpäin... ei muuta kuin puikot heilumaan taas...heh...