Kyllä vain...

Tänään sain sitten tehtyä pojille täytekakun yhteisille syntymäpäivilleen. Oma rakas anoppini teki kakkupohjan, kun kauniisti pyysin asiaa ja toisaalta meidän oma uuni kun teki sellaisen tempun ettei lämmitäkään uunia ollenskaan niin siinäpä ei kakkuja tehdä....

Itselleni jäi vain täyttäminen ja muu koristeellisuus, jota sitten tänä päivänä aloin työstämään ja tämän näköinen siitä kakusta sitten tuli:

Täytteenä käytin päärynän ja persikan puolikkaista tehtyä mössöä (tehosekottimessa) ja päällä on ihan uutta uutukaista vaahtoutuvaa suklaakermaa, jonka Bamiksilla nopsasti vaadotin... ensimmäistä kertaa kokeilin tuota omaa pursotin klipsuttajaa ja ihan ok:n näköistä reunaa teki, vaikkakin itse kokeilijalla tärräsikin kädet ihan mahdottomasti keskittyessään reunan tekoon.

Päällä koristeiksi kukkia ja lehtiä, joita on anopin pienet kädet tullut tehneeksi ja itse vain hyödynsin niitä näin pakastimen kauttani!

Huomenna sitten minun nuorimmaiseni täyttää tasan 4 vuotta ja vanhin täyttää 11.pvä:nä sitten 5 vuotta... *huokaus* miten tuo aika voikin näin rientää ihan mahdotonta vauhtia eteenpäin?! Ei aikaakaan, kun molemmilla koulu riennot alkaa!

Käsityörintamalla ollaan tässä vaiheessa elikkäs kuviakin olen napannut...

1. Tilda nukkeni

Tämä on hyvinkin ensimmäinen nukkeni ja vielä en kyllä voi sanoa että tuleeko jatkamisia, mutta ainakin ohjetta on kokeiltu ja ehkäpä kummityttö tämän ottaa omiin leikkeihinsä mukaan.  Toivon ainakin niin käyvän! -heh-

2. Revontuli huivini

Ei ihan vielä loppusuoralla, mutta ihan hyvällä vauhdilla edetty...värit ovat vain todella herkulliset ja just niin mulle ihanat vaihtelevat! Lankana on Järbo Garn fantasi-lanka ja ihan uusi tuttavuus, mutta tosi kiva kutoa, ei ainakaan kutita millään tavalla käsiä ja näyttäisi pitävän kuosinsa kivasti, kun 3,5 puikoillakin tätä huivia kudon!

Näillä merkein... lähden tästä nyt keräilemään pikku legoja pois lattioilta, kun hieman poikien yhteen ottamuksen myötä saivat hieman lentoja...

Onneksi suurimman osan legoista pojat keräsivät yhteis tuumin laatikkoon, kun mamma katsoi ovelta hieman vihaisesti, jotta sai riidan poikki & sovinto homman esille! Mikähän lie poikien mittelön aloitus taas lie oli tänään, kun kova meteli ja yhteisen lego rakentelun päätös oli semmoinen hajottaminen ja palojen heittely... siinäpä hieman tupisten kyllä joutuivat heitellyt palat keräilemäänkin, mutta joitakin paloja jäi laatikosta.

No tietty eihän se aina toista miellytä, jos toinen nappaa juuri saman palasen mitä itse oli ajatellut käyttää johonkin muuhun kohtaan tai olisikohan vain jotain muuta kiusaamista ollut sitten leikkipöydän ääressä tapahtuneena... senpä kun tietäisi...silmät ei vain kerkeä joka paikkaan, jos iltapäivä ruokaa on tekemässä!

Silti mukavaa viikonloppua!

Ai niin... Annelin sivuille en pääsekään enää ihastelemaan kauniita töitäsi, kun salasanalla on varusteltu blogisi niin ainakin minulle ilmoitteleepi!