Kylläpäs tämä keli vaihtui nopsasti sitten klo.14 jälkeen... satanut lumi räntää ja joka paikan saanut ihan mössölleen, jos sen niin sanoisin!

Ihan pisti hirvittämään ajaa autolla,kun tuntui ettei oikein kunnolla eteensä näe, mutta pakko oli rohkaistava mielensä ja mennä autolla vain tuttuja reittejä pitkin.

Kotosalla ollaan kunnolla vasta oltukin iltapäivästä, kun meni hieman pitkäksi päivä käydessäni ensin hammaslääkärissä ja hyvältä näyttää... eli voi hymyillä!

Postissakin kävin hakemassa paketteja, kun näköjään näin tiputtelemalla taas kaikki tulee... viime viikollakin olisi paketti pitänyt tulla torstaina niin tulikin perjantaina ja enhän minä sitä saanut kuin viimetingassa haettua illalla...  -Miksi posti ei vois olla viikonloppuisinkin auki esim. lauantaina ihan normisti kuin kaupatkin?! No jaa onhan se tietysti heilläkin lehvähdettävää!

Tänään kumminkin tullessani kotiin kävin katsahtamassa postilaatikomme sisältöä ja melkein olin kaatua siinä laatikoiden edessä, kun hönkäsin nappaamaan SNY kevät2012 tullutta pakettia!!

VOI KAUNIS KIITOS SNY:NI!!!

Paketti oli vihreä teemainen ja sieltäpä löytyi: Nuuskamuikkusen aiheisia kahviservettejä... "oi kiva...kiva!!"

Minttu täytesuklaata Pandan -->siitä tulikin kilpailu pojillakin, että kuinka monta palaa kerkesivät jo napatakin ennen äitiä... voi kunpa olisit sny:ni ollut kuulemassa kuinka ilki kurinen nauru pääsi nuorimmaiselta, kun aloin hieman katsomaan hölmistyneenä että meinaako ne todellakin kaiken suklaan mussuttaa?!!  Ei hätää sain itsekin siitä sitten 8 palaa!

Novita Nalle lanka Aloe vera + jojoba 100g vaalean vihreä lankaa... hmm... mietintä myssy päähän mitä tästä tekisinkään...vielä en osaa sanoa mitä mahtaa valmistua, mutta ihana väri!!

Sitten Drops Fabel superwash -nykyisin lemppari lankaa ihan sukkienkin tekoon! Tätä voisin käyttää kyllä poikani tulevaan hupparipuseroon, jota suunnitellut...toisaalta näistä tulisi kyllä ihanat sukatkin oikein maan läheiset.

Mutta sitten aivan älyttömän hieno käsihahmoinen PUICCOMITTA!!!!!!!!! KIITOS!! Sille tuleekin heti käyttöä näin illalle, kun alan tuon yhden laatikkoni käymään läpi ja sieltä nuita puikkoja mittailemaan että mitkäs kuuluu samaan sarjaansa ja saanpahan ne sitten oikeisiin pussukoihinsa pistettyä, että ovat sukkapuikot yhdeskoos!! Toiseksi saanpa tämän puikkomitan myös roikkumaan ilmoitustaululleni että on aina käden lähettyvillä.

KIITOS...KIITOS...KIITOS...SNY!!!

Lauantai ostoksilla:

Enpäs malttanut sormiani ja kulkureittiäni pitää kurissa, kun Muumi muki hyllylle menin ihastelemaan Mymmelin äiti mukia... ja varmaan osaatkin jo arvata miten siinä sitten kävikään?!

Kyllä vain tuli sitten ostettua Muumimuki

Kahvia ja teetä on keretty jo monesti hörpätä ko. mukista... on nämä vain liian hienon näköisiä... apua!! Muumi villitys on ilmeisesti tähän mammaan iskenyt liiankin hyvällä tyylillä.

Ei muutakuin hyvää alkanutta viikkoa kaikille...itse koetan eksyä huovutusvanttuiden pariin edelleen kun taas olivat taukosella koko kutominen.