Tervehdystä vain näin kesäkuun viimeisiltä päiviltä!

Kohta siis siirrymme heinäkuuta katsomaan mitäs se tuo tullessaan... ainakin mitä itse katsastelen niin pienimuotoisia touhuja on kyllä edessä päin kunhan vain saisi aikaiseksi!

Tuli uunipuuroa valmistettua jälleen kerran ja ko. ruoka meni kaikille kuin kuumille kiville ettei paljon jäänyt astiaan, mutta harmikseni tuli lasi kanteen jokin kolhu ja siitä säröilyt, ettei uskalla enää sitä kantta käyttää missään muodossakaan jotta ei poksaha...

Pitkäaikaiselle k-kamulleni tekasin villasukat aivan herkullisesta värisestä langasta ja vaikka sukasta tuli hassun näköinen saa kamu itse päättää pitääkö ko. sukkia sitten yösukkina vai miten... ainakin itsestäni oli erittäin miellyttävää kutoa Novitan Pretty Baby-lankaa, joka oli todella kevyttä! Pretty Baby-lanka n.100g-n.265m, Sukkapuikot nro.3 1/2, 100% akryylia... kahden sukan tekoon meni vain yksi kerä lankaa... katselin että oli vyyhdissä kiva neulonta ohje vauvan päiväunenkevyt peitto, johon vain 2 kerää ko. lankaa menisi.

Ihanat minun Sant Paulia kukat kukkii mukavasti...tässä on ainakin yksi muista jossa oikein räväkkä ja ihana väri...

Askartelu puolellakin on touhuttu:

Sain äidiltäni jokunen aika sitten pienessä vesilasissa juurtumassa olevia kukkakasvin oksia, joihin tulee aivan uskomattoman hienoja punaisia kukkia... se vain etten muista koskaan ko. kukkasen nimeä... amppeli muotoon kumminkin asettelen kunhan vain sinne asti tämä kasvi saa kasvunsa tehtyä!

Löysin kivan purkin kukalle, jota hieman "tuunailin" elikkäs ylimääräistä kangasta liimailin purkin kylkeen erikeepperillä.

Mielestäni onnistuin mukavasti saamaan kiinni kankaan reunaan, vaikka ensin tuntui kyllä ettei hommasta mitään tule... sauma kohtaan laitoin kunnolla liimaa että varmasti pysyy kiinni purkissa...

Minulla ei ole nyt lopullisesta kuvaa minkä näköinen lopputulos onkaan, kun laitoin purkkiin mullan ja kasvin pistin kasvamaan, mutta yritän saada kuvaa ensikerralle.

Vanhin poikani (4v.) oli kivoja kukkasia askarrellut päiväkodissa ja nyt ko. teokset koristaa äidin jääkaapin ovella!

Ruishamppari! Maistuisi varmasti kenelle vain... mieheni valmisti erikoisin lisäyksin todella tuhdin leipäsen meille molemmille työpäivän jälkeen... Ruishampparissa on juustoa, pekonia, kananmunaa ja makkara puolikas... makkaranpuolikas oli edellisestä ruoasta jäänyt, kun uunissa makkaraa paisteltiin ja perunoita keiteltiin sekä syöpöteltiin kunnon salaatti annoksen kera...

Mieheni viime viikon shoppailuja:

Mieheni osti minulle viime viikolla kunnon kumisaappaat, kun rankka sade ihan kiusaa teki ja sain kasteltua jalat liiankin hyvin että meni montapäivää lenkkareiden kuivattamisessa...heh... nytpä ei jalat kastu, kun pistää kumpparit jalkaan.

Mieheltäin sain myös tämän sateenvarjon ison kokoisen... onhan se hienoa että huolehditaan ettei rouva vain kastu ulkoilmassa. Vihreän värisen oli minulle valinnut ja itselleen oli ostanut samanlaisen mutta sinisen värisenä!

Nämä kaksi pientä sateenvarjoa on pikkusiskoni ostanut ja antanut pojille syntymäpäivänä toukokuun puolella... saa siis vettä sataa ulkona ihan vapaasti...ainakin tällä perheellä on nyt sateen varalle suojaa...  No tänään on aurinko paistellut ja lämpöjä piisannut, joten enpäs valita keleistä ollenkaan, vaikka toivottavasti nämä säät pysyy mukavalla tavalla kohtuullisissa aste lukemissa.

Hyvää alkavaa Heinäkuuta vain kaikille!