-Hi hi hii!!

Sain tänään päiväpostin kautta kirjekuoren ja yllärikseni minun SNY:ni oli lähettänyt pienen muistamisen.

Kyllä nyt on hyvä mennä ulkoilemaan, kun heijastin perhonen on takissa kiinni... pitää siirtää heijastin sitten talvitakkiin kiinni, kun sellaiseen aika siirtyminen tulee vastaan!  Siis tässäpä hyvä vinkki kaikille muillekin, että pistä heijastin heilumaan niin näyt pimeässä!!

KIITOS SNY:ni!!

Lankoja on tullut shoppailtua...

Ensimmäisenä olen ostanut 7 veljestä sininen, oranssia, punaista ja harmaata

Saapas nähdä mitäs näistä saisinkaan aikaiseksi...  Ainakin vielä mietintämyssyni surisee!

Revontulihuivin saatuani tehtyä valmiiksi niin tarttuihan minulla ale-korista Rose Mohair lankaakin kolme kerää vielä tumman sinisenäkin, tiedä vaikkapa tulisin tekemään toisenkin huivin jossain vaiheessa.

Kirppariltakin löytyi ihan itselleni tuntematonta lankaa:

Tämä jännä lanka on: Tifanny BlinkCo Fashion -lukee lankavyyhdissä... mutta muutapa ei oikein tuote selosteesta saa nyt selkoa, mutta ainakin kivan Bling Bling tyyliä.  -Hmm...tekisiköhän tästä kummityttären pikkunukelle tyyli-lyyli pikkumekon...heh..

Kauppakäynnillä tulikin ostettua hedelmiä kunnon kulhollisen verran:

Tässä kuvassa on tämän illan jäämistöä jos sen niin sanoisin...ainakin banaanit on saaneet kyytiä, kun herkkusuu pojat iskivät hedelmäkippoon kyntensä ja vähän väliä oltiin pyytämässä, että äiti aukaisee banaanin!

Hyvä asiahan se on vain, että pojat syövät hedelmää näin syksyisenä aikana, vaikkakin tahtoo olla ne harvat ja valitut hedelmät mitkä menee kuin kilpajuoksulla mm. banaani, omena menee nopeasti kaupaksi...satsumaa ja viinirypäleitäkin menee silloin tällöin, mutta niihinkin tulee taukoja ettei aina kelpaa ei sitten millään.

Uutuuteenkin törmäsin kaupan hyllyillä:

Sisupastilleihin oli tullut kaksi uutta tulokasta Kekäle ja Kipinä pastilli rasiat!

Tällä kertaa mukaani tuli tämä Kekäle maku ja ihan kiva uutuus eipä sinänsä ja jää sellainen jännä maku suuhunkin, kun pastillin on jo makustellut pois.  Ensi kerralla ostaa Kipinä makua kokeiluun.. hih...

Mitäs muuta?! Käsityö rintamalla on tapahtunut ainakin työn purkamista ja uudelleen aloittamistakin.

Viimeksi kerroin että Suloiset sukat-kirjasta nappasin kokeilu ohjeeksi kierresukat ohjeen ja olin sitä jonkin verran jo tehnyt... tietysti ei pitäisi keskeneräistä työtä alkaa miettimään ja varsinkaan pohtimaan hyvin syvällisestikään, että onko ohje oikein ja miksi tästä omasta työstäni näyttää tulevan turhankin iso/ laajan oloinen.

Oma ajattelu kun pistää sitten stopin ja päätöksen että nyt homma puretaan alkutekijöihin ja napataan tutun oloisen silmukka määrän omaan jalkani kokoon 39 sopivaksi ja tadaa...

Käsityötä on tehty uudelleen ja ihan ajatuksen kanssa, sekä mustekynällä muistipaperille tulee merkittyä mitä on tehty ja osaapa sitten jatkaa eteenpäin, kun tauon on saanut pidettyä.

Huomenna on sitten perjantai ja tuleva viikonloppu... omalta kohdaltani sekin menee vielä näyttökansion rakentamisessa ja tekstien hiomisessa ennenkuin voin itselleni todeta kansion olevan ok:na ja opettaja/ arvioitsijoiden nähtäväksikin kelpaava!  En kai minä liian vaativa ole itselleni! Toivottavasti en...

Ainakin sää puoli saa luvan olla ihanan syksyinen, jotta kunnolla ulkoilemaan pääsisi eikä sade kiusaisi... saisi tehtyy pitkä kävelymatka niin saa koko ihminen kunnon reippaudenkin kaikkeen kivaan. Sisällä oleminen, kun saisi jo riittää ainakin omalta kohdaltani...ei oikein nenää ole viitsinyt kauheasti esitellä ulkona vesisateen vuoksi, mitä nyt tietenkin pakolliset menot vain tulee tehtyä.

Hyvää alkavaa viikonloppu vaihdetta kaikille tasapuolisesti!