Tammikuussa tuli minulla vuosia jälleen yksi lisää ikä mittariin, mutta eivätpä nuo rypyt ole ennenkään vauhtia ainakaan hidastaneet! Silmänisku

Tein kaksi kakkua ihan varmuuden vuoksi, ettei tarjottava ainakaan loppunut kesken vierailta.
Keittiö oli hirmuisen kuuma illalla, kun tein kaksi kakkupohjaa sekä 1 litran sokerivoisilmä pullaa, josta jäi vielä pakastimeenkin asti juhlan jälkeen mahdollisille yllätys vieraille.


Kakun aiheina oli vadelmamousse päällisessä Herra Hakkarainen ja mango-passionmousse päällisessä ruusuja... molempien kakkujen reunoille laitoin karkkia!

Kakkujen pohjana olen käyttänyt ihan kääretorttupohjaa... eli tein kaksi pellillistä kääretorttutaikina pohjaa, jotka leikkasin kahtia, kostutin sekahedelmä mehulla ja kokeilin Muksu päärynäsosetta kakkupohjien välissä. Yllättävän hyvin sopikin ja kelpasi myös pienimmille vieraille eli 3-4 vuotijaille poikien serkuille.

Päälle vatkasin Blå Band valmista moussemakujauhetta, jonka levitin kakkupohjan päälle oikein "puffimaiseksi" eli ei haitannut leikkauksesta jääneen reuna rosoisuus, kun moussella sen sai mukavasti piilotettua. Nopeasti sain päällisen tehtyä, kun maidon sekaan laitoin valmiin pussiaineksen, vatkasin vaahtomaiseksi ja sain vielä mukavaa makua kakkuun.

Kuva aiheet koristelin Dr.Oetker sokerikuorrutteella, joka oli vaaleanvihreä ja koristelugeelillä, jotka oli väreinä punainen ja sininen. Muita koristeita olivat sitten karkit.