Tänään on saanut kirjoitettua kirjeitäkin vino pino, mutta vielä kun ne saisi vietyä postilaatikkoon asti postimiehen vietäväksi eteenpäin niin olisi hieno juttu! 

Tänään vaihdoin sitten blogini pohjaa ruusuisen punaiseksi, johon tykästyin vain... ei ainakaan ulkomuodoltaan näyttänyt hankalalta tai pikemminkin sekavalta...

Tämä perjantai päivä on mennyt vapaa päivää vietellessä ja pestyä pari koneellisen verran pyykkiä pihalle asti kuivumaan meiningillä, kun mahtavan aurinkoinen keli on ollutkin. Lämpömittarikin oli ihan +10c puolella merkintöineen.

Iltapäivästä kokeilin tuota appivanhempien saunavuoro aikaa, että menin poikien kanssa ihan kolmistaa saunomaan ja yllätyksekseni pojat menivät niin kiltisti ja varovaisesti poikki pihamaan, että voisin vakavasti harkita tätä saunassa käymistä useamminkin poikien kanssa, jos vain mahdollista... Talvisin on ollut se hankaluus että itselle tulee uudelleen kauhean kuuma kun koettaa saunan päätteeksi kuivata pojat ja pukeakin lämpimässä pukuhuoneessa kunnon toppavarusteisiin etteivät sairastu pihan poikki kun koettaa hiippailla takaisin kotiin.

Pojat saivat eilen ennen aikaisen syntymäpäivä lahjan nimittäin kerros sängyn... isäni kanssa oli aikaisemmin keskustelua kerros sänky asioita ja tämä oli muistanut että verstashuoneessa olisi valmis puoliparvisängyn runko ja sieltä verstaan puolelta oli ottanut esiin ja hakenut vain valmiit puutavara osat saman mittaiset kuin on yläkerran peti osassa että sai tehtyä alapedin samantyylisesti, että 80x200cm kokoinen nukkumistila tuli valmiiksi...

Itse minun pitäisi vain hakea kerrossänkyyn kahdet patjat kaupasta eli se tietää shoppailu reissua... tällä hetkellä alapedillä on kokeiluksi laitettu rahista patja osa, että saa jompi kumpi pojista totutella nukkumista ns. uudessa sängyssä... ainakin tänään aamulla huomasin että nuorin poika nukkui omassa vanhassa sängyssään, ettei ollut mennyt uuteen sänkyyn, mutta en tiedä sitten oliko vanhempikaan poika nukkunut uudessa sängyssä vai omassako vanhassa?! Aamulla ku oli vanhin poika tullut meidän keskelle nukkumaan, jota harvemmin kyllä tekee, mutta luulen pojan nähneen painajaisunta että oli herätessään tullut kömpien meidän viereen jatkamaan nukkumista.

Huomiselle voisinkin suunnitella ikkunoiden pesu hommia, jos saisi nekin puhdistettua kohtuu hyvin, vaikka tavallaan tietty tulee turhaan tehtyä kun olisi tulossa nämä siitepöly ajatkin niin ikkuna sotkeentuu uudelleen. Hieman on alkanut itsellä nenästä pelkkää vettä tippassa, että ei ole kaukana kun taas kutittaa ja ärsyttää allergisuus aikaa....

Näinpä täällä taas...koettaa kuvata piakkoin noi poikien hienot pääsiäisaskartelut ja tuoda esille ideoita mitä olivat päiväkodissa saaneet tehtyä ja äitikin sai ne vielä kotiin asti tuotua ehjänä!