...Kyllä vain näin on päässyt käymään... ihastellut kukkapenkkiä kun SNY syksy2011 kierrokselta saamani kukkasipulit kaikki on onnistuneet ja selviytyneet talvestaan että nytten kukkii kauniisti!

Tilda tyylistä nukkea täällä ähertänyt eteenpäin ehkäpä ensikerralla saadaan kuvaakin kehiin...

Revontuli huivikin on edennyt kivaa vauhtia, vaikkakin onhan tässä muutamat päivät mennyt ihan tekemättä mitään... jospa sitä tänään illalla taas muutamatkaan riviset saisi eteenpäin vieritettyä.

Vappukin tuossa vierähti ohitse kuin hiiviskellen... kävimme torilla koko perheen voimin katsomassa sen meininkiä ja pojat saivat valita omat ilmapallonsa... Eetu valitsi itselleen Paavopesusienen ja Oskari AngryBirdin!

Vapun iltapäivästä kävimme pikkusiskoni luona grillailemassa ja kokeiltiin TuttuJuttu peliä siinä testattiin kyllä parisuhde tietämystäkin...  Heh... ihan hauska peli, vaikka muutamaan kysymykseen olikin hankala vastata, kun olisi monenlaista vaihtoehtoa ollutkin.

Otin kuvia pikkusiskoni tekemästä ristipistotyöstä kuvan, jonka itse aloitin tekemään ensin, mutta jostain syystä tuntui etten tuota saa valmiiksi niin sitäpä ehdotin sitten siskolleni että tekisikö hän homman loppuun ja siskohan sen teki ihan valmiiksi, että itse sain ommella reunat kaitaliinasta kuntoon ja pistää sen olohuoneen pöydälle.

Kaverin tyttärellekin amiguru muffinseja tehnyt ja kokeilin ihan omasta päästäni keksiä vihreä suklaapää keksi "pötkön", josta tuli ihan kivan näköinen... nytpä saa leikkiä sitten keittiöpuuhia. Ensimmäiseen muffariin tuli ehkä tehtyä liian ison kokoinen "hattunen" mutta luulen ettei varmaan haittaa leikkiä!

Keskiviikko ilta ja kello senkuin tikittää... taidanpa tästä lähteä teen keittoon ja katsahtaa sähköposti saldoa mitä sisältäneepi ennenkuin ihan kokonaan suljen tietokoneen ja katselen kätösiin käsityötä.

Mukavaa keskiviikkoa sinullekin ja myöhäiset vappu tervehdykset kaikille!