Tässä ottanut todella rennosti ja pojille jakanut omaa aikaa... hi hi hii...

Piti tänään askarrella pojille tälläiset ihan kivat hyrrät joista pojat ovatkin sitten tämän illan olleet ihan yli innokkaina.

Tämä hyrrän teko idea vain välähti tuossa, kun mies hankki tuollaisen "My mystery ufo" jutskan...  -Eikös ollutkin hyvin selkeää! Heh...

No tottakai poikiakin tämä Ufo heiluri kiinnosti ja olisivat halunneet kokeilla, mutta turvallisuuden vuoksi tein pojille omanlaiset... tässä Ufo jutussa kun oli todella ohut lanka, ettei sitä oikein kunnolla näe niin en halunnut tulevan ongelmia ko. lelusen kanssa.

-Leluset tauolla, kun piiretty menossa!-

Tässä askartelussa käytin ihan erivärisiä tulostuspapereita... ajattelin että kartonki on varmaan liian raskasta, ettei pöyrisi kunnolla... naruna käytin sellaista kuminauhaa jossa oli hopeaa päällä ja narun päähän laitoin sellaisen puuhelmen, josta pojilla on helpompi ottaa kiinnikin!

Vanhin poika halusi näyttää äitille kuinka vinhasti se pyöriikin!  - Eli halpa ja helppotehdäkin lapsia ilahduttamaan!

Neulomus puolella:

Pikku hiljaa olen edennyt eteenpäin marjaisessa kimaraisissa kierresukissa joita olen tehnytkin tässä viikonloppuna ja tässä ollaan menossa:

Heh... naureskelen täällä kun nämä minun hienot muisti lappuset pyörii kuvissakin... näin ainakin muistaa missä mennään ja mitä seuraavaksi... heh... kaikilla merkeillä siis omat merkityksensäkin, josta minä vain ymmärrän! Ainakin tässä toissa päivänä mies katsoi tuota muistilappuani ja totesi ensimmäisenä "Mitä ihmeen tietokone kieltä olet tässä väsännyt?" - Voi tuota miestäni!!

Tässä aloitin myös joulusukka vaihto 2011 sukkien teon oikein hartaalla mietiskelylläni, että millaiset niistä oikein tuleekaan... niissäkin edetä ihan rauhassa... kuvia sitten jossain vaiheessa, kunhan kerkiää jouluksi sukkavaihtari parilleni saapuvaksi!

Kylmäksi on mennyt kelit... ei ole ollut varmaan kuin +5´c koko päivän asteet...ehkä lisä kylmyyden teki sekin kun päivän aikana kerkesi kahet suihkutukset tehdä, siivouksen ja yhden saunotuksen mummoille ja papoille, että tänään ovat saaneet kotipalvelua! Mukavinta on ollut se, että saa suoraan palautetta ja kiitostakin avun annosta!!