Huh hah hei!!

Heinäkuu puolessa välissä... eihän voisi uskoakaan?!  Mihin kummaan tuo aika oikein juoksee kysynpäs vain?

Itselläni kotipalvelutyön puolella on riittänyt tekemistä ja kotosalla illalla on tullut otettua vasta käsityötä käteen vähäksi aikaa, että muutamankaan rivisen saa tehtyä eteenpäin ainakin neuleesta.

Tässä tämän hetkinen tilanteeni neule työssäni... eli omasta mielestäni olen hyvällä mallilla, kun kohta pääsen tekemään hiha osuuksiakin ja sitten kiinnittämistä!  Olen naureskellut näitä minun silmukkamerkkejäni, että tulee käytettyä vaikka millaisia merkkeinä... jos en heti löydä pientä silmukkaklipsi rasiaa niin sitten paperiklipsit saa hoitaa merkitsemisiä.

Tällä viikolla olen aloitellut karsimaan mm. pojilta leluja eli ne lelut pois joilla pojat ei enää leiki. Yhdelle ystävälle katselin joitakin leluja joilla hänen tytär voi leikkiä ja loput leluista meni pikkusiskolleni päin kummityttärelleni.

Olen jo kerennyt viedä yhden jätesäkillisen verran vaatteita pelastusarmeijan konttiin että meneepä vaatteet eteenpäin tai minne meneekin niin eivätpä ole minun vaatekaapista ainakaan viemässä tilaa. Ajatella ainakin näin positiivisesti asiaa... heh...

Tänään vein appivanhempien mökille pari kapeaa pientä mattoa, että saivat laitella vaikka saunan kuistille jalkojen alle tuomaan pehmeyttä ja pari lasten kokoista peittoa, että saivat laittaa aittaan mahdollisia yövieraita varten.  Kävinpäs myös katsastamassa kuinka on mustikoita tuloillaan mökillä ja ihan pienen rasian verran napsiin mustikoita, että saa maistella sentään! Olivat vielä pienenkokoisia marjoja, mutta eiköhän tuo vesisade keli hieman tuonut apua kasvuun.

Sainpas sopivasti vielä tälle illalle yhden koneellisen verran pyykkiäkin pestyä kuivumaan, kun tuli sängyistä vaihdettua kaikki petivaatteet... toivottavasti kuivuvat yhtä hyvin kuin eilen pesemäni vaatteet, kun oli mies saanut viikata telineestä jo tänään kaappeihin. Ehkä hyvällä tuurilla saan huomenna loput petivaatteista pessä kuivumaan ja pois pyykkikorin täytöstä!

Kävimme 9.7.2011 päivänä Escurialissa... oli mukava tänäkin vuonna käydä katsomassa eläimiä ja huomata kuinka pojillakin oli kiinnostusta katsella eläimiä, kun tuota ikääkin on heille tullut sopivasti.

Tämäkin lintunen Escurialissa oli tehnyt ruokakuppiin pesän ja siinä se häiriintymättä vain hautoi omia tulevia lapsukaisiaan niin kuin kunnon mamma ikäänsä... yritti hieman piilottaa siivellään kuvaajalta munasen, mutta hieman jäi yksi pilkottamaan kulmaan, jonka kyllä osasi nopsasti sujauttaa piiloon napattuamme kuvan.

Grillauspaikalla tuli syötyä broilerpyöryköitä, grillimakkaraa ja karjalanpiirakoita. Linnakahvilassa kävimme napostelemassa jälkiruokana jäätelöä ja limpparia, appivanhempien juodessa kahvia... Pojista oli todella mieluista pomppia trampoliinissa ja leikkimökkimallisessa rakennuksessa pallomeressä sujahtelemista ja mikäs sen mukavempaa kun serkkupojatkin oli meidän mukanamme "retkireissussa". 

Ennenkuin kerkesimme lähteä kotiin päin iltapäivästä kävin kauppapuutarhassa ostamassa vaaleanpunaisen värisen belargonian ja ahkeraliisan tuomaan kukkaloistoaan meidän olkkarin pöydälle ja keittiönpöydälle. 

Siispä mukavan piristävää loppuviikkoa kaikille!