Vihdoinkin sain otettua digikameralla kuvia nuista poikien päiväkodilla työstämistään pääsiäiskoristeista, joissa äidillä olikin oiva työ saada nätisti tuotua kotiin.

Eetu 3v. oli tehnyt pääsiäisruoholle korin ja koristellut reunoille pääsiäismunia...ohra ruoho on vain kuvassa hieman villiintyneen näköinen ennenkuin pääsi parturoimaksi.

Eetu oli myös askarrellut mustan noita akkasen, mutta Eetun ohjaaja päiväkoti täti oli saanut tehdä kasvot noidalle, kun poika oli katketakseen vain nauranut koko tekeleelle ja juoksennellut karkuun.  Ainakin siitä on tietynlainen hupi ollut!

Pajunoksasta oli tullutkin oikein kunnon koriste pläjäys ja nätti sellainen... paperimassa kananmunan oli Eetu myös koristellut väreillä ja puutikkuun, että saa laittaa vaikkapa ohraruohon sekaan...kuvassa vain olen ottanut sen pois kiposta...mukavaa kumminkin kuinka erilaista voi saada aikaiseksi kierrättäen!  HYVÄ PÄIVÄKOTI !!!

Oskari 2v. oli myös askarrellut pääsiäisruoho korin ja siinäkin ohra kasvusto on ihan mahdotonta... Poika oli saanut itse valita millaisen pajunoksan koristelee ja tuollainen siitä koristeineen oli tullut. Kuvasta puuttuu mustasta kartongista tehty lintunen, johon poika oli liimaillut neliön mallisia punaisia silkkipaperipaloja, koska ko. tuotos on äidin autossa koristamassa -HEH- pitäisi vain tuoda sisätiloihin, kun tämä pääsiäinenkin alkaa olla ohitse!

Tämä loppu päivä meneekin sitten kutomuksieni parissa...edelleen työstetään pitkäkauluksisen tunikan hiha osuuksia, sekä toisena työnä pikkusiskon miehelle karhupaidan teossa... ollut jo monta viikkoa ettei vanha sormivikani antanut työstää käsitöitä, kun kipeytyi ärsytyksestä... lopultakin oli vain pakko laittaa käsityöt koriin ja sohvan sivuun, että annoin sormeni levätä ja parantua kunnolla... tänään sitten aloittelin aamulla kutomuksia ja näyttäisi taas antavan mun kutoa töitäni eteenpäin! Mahtavaa!!!  On ollutkin niin vaikeaa olla ilman käsityötä kädessä iltasellakin, kun tv:n ääreen on istahtunut hengähteleen päivän touhuista.

Aurinko paistelee ja keittiön mittari näyttää +19 asteita (johon arska kyllä paistelee), mutta luulisin että voi olla varjoisten puolella +5 asteen lämpö... Eetu pojalla kauhea flunssa ja lauantaina mökillä kun pääsiäiskokon polttamista käytiin ihastelemassa niin pojalla alkoi nousta kuume, että sairastelua täällä... Oskarilla pientä yskää ja nuhaisen oloista silläkin on fiilikset ja itselläni pientä hengen ahdistusta kun siitepöly kaudet alkamassa ja lääkkeen otto on jo hyvin aikaisesti aloiteltu taas jälleen kerran, mutta kyllä se tästä!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille uusille ja vanhoillekin tuttavuuksille, mukavaa että kommentoitte!