Niin vain se kuukausi vaihtui nopsalla tahdilla ja mitkä pakkaset oli tässä heti helmikuun myötä...huh...huh...

Autokin sai olla parkkipaikalla ihan roikassa, jotta kaveri herää myös aamuisin kuljettamaan matkaajiaan päivän menoihinsa... meinaa vain tuuletin jostain syystä reistailla sitten katsastuspäivän jälkeen, kun muuten meni auto läpi ongelmitta, josta huulenpieleni nostaa hymyä pintaan!

Kulma-akvaariossakin kalaset voi hyvin ja todellakin liikettä piisaa, kun neontetra parvi oikein tulee etulasin luokse huomattuaan että "jaahas...mamma tulee laittamaan ruokaa!"

Tämmöinen se akvaario on vielä tässä tilassa, kun pitäisi muistaa se taustakuva paperi juliste käydä ostamassa... ainakin ulkoinen suodatin on jo hankittu tuohon akvaarioon, mutta vielä ei olla keretty pistää sitä toimintaansa... sittenpä saa vesitasonki eri kohtaan mitä se tässä kuvassa tällähetkel näyttää.

Neulontapuolella:

Valmistakin on saatu aikaiseksi elikäs todella kivan näköiset Drops Desing Fabel sukkalangaksi taittui ja tällä kertaa tein hyvin mukavan joustavuudeltaan olevat sukat työkaverilleni, jolla onnekseni on samankokoinen jalka kuin itselläni niin oli hyvä vielä näinkin sovittaa sukkien malli ja koko oikeaksi.

Langan värit oli mielestäni mukavan karkkiset ja pirtsakkaat... mielestäni on mukavempaa että se väri tulee omaan tahtiinsa ja työstäkin tulee hyvin mielenkiintoinen kun lanka on noin eloisa värien vaihtuvuuden kanssa.

Kärkeen kun neuloin niin pohjapuolen tein tasaisella neuleella ja jalan kämmenpuolen tein joustin neuleena melkein varpaiden alku kohtaan asti ennenkuin tein tasaista neulepintaa ja kärkikavennukset.

Kantapäästäkin tuli hyvin mielenkiintoisen näköinen kun tein joustinta ja nurjalla kaikki silmukat kudoin nurjana...

Työkaverini on varmasti jälleen tyytyväinen kun saa jalkojen lämmittäjän...

No ei sukkailut siihen lopu... vaan täällä on jo hyvällä mallilla tuloillaan myös Novitan Puro langasta tekemääni kierresukkaa, johon ei tule kantapäätä ollenkaan... Puro lankana on tämä aamurusko, jossa värit niin leikkisästi kuin revontulimaisesti tulee esille.

Varmasti hyvin lämpöiset kierresukat siis tuloillaan, kun 100%:n Villa on kyseessä... puikko toivehan olisi 5-6, mutta jostain syystä valitsin kumminkin 4 kokoiset puikot tähän työhön ja en ole huomannut ongelmia olleen kutoa neulomusta eteenpäin!

Kokeilussa:

Kyllä vain aloitin kokeilemaan ostamaani hopean harmaata Butterfly lankaa... röyhelöhuivi siis pitäisi saada aikaiseksi ja jälleen kerran puikko toive oli 8, mutta minä jääräpää kokeilenkin ihan puikoilla 3

Ainakin vielä tässä vaiheessa näyttäisi kivalta malliselta alultani...  -Loppu tulosta siis odotellessa toivotankin hyvää alkanutta helmikuuta vain kaikille tasapuoleisesti!