Ulkona on hyvin vesisateinen keli, joten ihan mukavaa pysytellä iltapäivä kotosalla ja sisätiloissa... mukavaa puuhasteluja on saanut kumminkin aikaiseksi, vaikkakin eilen nukkumaan meno meni sinne klo.03:10!!!

Aamulla oli herätys jo klo.07:00, jotta pojat saa päiväkotiin ja itsensäkin raahattua koulunpenkille vuorostaan, (sellaistahan tämä oppisopimuskoulutus on, että välillä on teoriaakin otettava vastaan töiden lisäksi) mutta opettajaa ei näkynyt/ kuulunut koululle tulemaksi. Odotettuamme riittävästi ja muutamat puhelu tiedustelut tehtyä olimme sitten valmiit lähtemään omille teillemme kuka minnekin... itse suuntasin keskustaan, että käväsin pitkästä aikaa Anttilassa päin!

Anttilasta ensin näytti ettei mitään tartu mukaani, mutta sitten muistin että sukkatilanteeni alkaa näyttään huolestuttavan reikäisiltä ainakin kantapäiden osalta, vaikka on raspattu ja rasvattukin, ettei riko sukkia... no kaksi parisukkaa tuli otettua ja löysin kivan ruudulliset sukkahousut, jotka oli ihan pakko ostaa...

Pojillekin tuli ostettua ritarilinna, jonka parissa molemmat pojat viihtyivät... voi mikä leveä hymy ja puheensorina olikaan, kun havaitsivat olkkarin lelupaikaltaan ison laatikon... nuorimmaisella oli heti dinosauruksetkin leikeissä mukana, vaikka oli lohikäärmekin!

Anttilasta suuntasin kirja divarille ja sieltä tarttui käteeni Kate Jacobs kirjoittama Lankakaupan tyttö kirja... saapa nähdä saanko tänään aloitettua lukemaan ko. kirjaa vai nukahdanko ennen aikojani.

Divarilta sitten menin Lumoavalanka-kauppaan, josta ostin 100% Villa/Wool 298g Lõng/ Yarn Estonia Aatelankaa... langan väri vihreä monivärinen...

Tästä langasta olisi tarkoitus tehdä dinopusakka ruskeilla kolmioilla, mutta pitää katsoa aloitanko tällä viikolla vai seuraavallako viikolla?! Ainakin olen suunnitellut jo monta projektia, mutta ongelmana on se lopullinen päätös, että mitä tekisinkään... ohjeita olisi monenlaisia ja ihania sellaisia kokeiltavaksi asti, mutta ajatukset on koko ajan (katsoipa mitä tahansa ohjetta) että tuota olisi kiva kokeilla ja tuota ja tuotakin... Ei ihme jos pää meinaa mennä pyörälle ja onneksi olen saanut itseltäni karsittua pois sen, että aloitan uuden työn ja jää kesken kun alkaa toinen työ kiinnostamaan... Eipähän ainakaan nyt ole jääny vaan olen kunnialla vienyt työn loppuun asti!

VALMISTA:

Mm. tämmöisiä kukkia tuli virkattua ja pieniä lehtiä, aurinkoa, pilveä ja käsityön osia tuli neulottua kiinni, nappeja valittua ym... ym... vaikkakin meni eilen sinne klo.03:00 asti ennenkuin havahduin todellisuuteen mitä kello oikeasti oli!!!  Olen silti tyytyväinen, että sain nuita pieniä juttuja tehtyä...

...tänään sitten oli joidenkin kiinnittämis puuhia ja loppusilauksena hieman näytin silitysrautaa auringolle, kun ei meinannut erikoisia sakaroitaan pitää nätisti.

Tässä koko komeus NIISKUNEITI KUKKANIITYLLÄ paita on sitten vihdoinkin VALMISTA!!!

Vanhimmalla pojallani kokeilutin päällä paitaa, kun jotankin pöytää vasten paita näytti jätti suurelta, vaikkakin ihan ohjeiden mukaisesti tuli tehtyä työn koko 104/110... Onnekseni näytti lopputulos hyvältä ja soppelilta, että uskon paidan käyvän kaverini tyttärelle siinä miten meni Eetu pojallekin. Täytynee kiittää Mallin tekijää: Aino Myllyluomaa, että oli keksinyt ihanat muumihahmot!

Lähdenpäs tästä perjantai illan viettoon ja miettimään mitä seuraavaksi ottaisi hyppysiin tehtäväksi, vai meneekö arpomiseksi. Hyvää perjantai jatkoa ja viikonloppua!