Eipä tätä mammaa tarvinut odotella, kun 9.8 päivä koitti ja töistä pääsi ansaitulle kesälomalle niimpä auton keula kääntyi reissulle eli lähdin poikia hakemaan vanhempieni luota pois.

Olen miettinyt kauan pieneen huoneeseen muutoksen tuulia ja hieman sitä jo toteuttaenkin saimme miehen tietokonepaikan muutettua olohuoneenpuolelle ja mietin itselleni omaa harraste nurkkausta...

Sittenpä huomasin IKEA puolelta miettimäni huonekalun nimittäin EXPEDIT-kirjahylly ja työpöytä. No vanhempieni luota kävin sitten isäni ja poikieni kanssa 10.8 Haaparannan puolella kyselemässä löytyisikö sitä samaa ryhmää heidän valikoimasta. Onneni oli ylimmillään että tuotetta löytyi ja sai nähdä livenäkin millainen on... hetken mietittyäni päätin että tuollainen hankitaan!

No koodi numerot ylös, jotta varaston puolelta löydetään osat koivun värisenä... isäni ja poikien kanssa vaunuillessa hyllyjen välissä löysimme kirjahylly osan, mutta sitten  harmikseni sitä työpöytä tasoa ei ollut mistä ottaa ja hienolla englannin kielen taidollani sain ruotsalaiselta asiakaspalvelija myyjältä tiedon, että ko. työpöytä on loppunut ja tulee vasta viikonloppuna lisää...

Voihan nenä ja olin suunnitellut että juuri keskiviikkona palaisin takaisin kotiin poikieni kanssa... siinä mietiskelin hetken ja päätin että otanpa sitten peljän kirjahyllyn, jotta saa poikien lastenkirjat edes johonkin ja omiakin kirjojani. Pitänee käydä seuraavalla kerralla uudelleen kuikistelemassa josko se pöytäosakin sattuisi olemaan vielä niin voisi sen ostaa sillä kertaa! Tietty olen mietiskellyt, jos hankkisikin vielä toisen tuollaisen kirjahyllykön toisen viereen. -Sittenpä olisi koko seinustalla hyllyköitä... ostaa vain lisää nuita kivan kokoisia laatikoita, joita jo ostinkin kaksi tuohon kirjahyllykkööni.

Kuten kuvasta näkyy kirjahylly on saanut paljon tavaraa ja valitettavasti käsityö kamojakin on tullut sen eteen olohuoneen puolelta, kun vielä huonekalujen siirtelyjä on odottamassa. Kunhan tässä saisi puuttuvat jutut vielä hankittua ja muutenkin tavarat omille paikoilleen niin onpas taas mukavaa... ainakin odotan kovasti että saisin sen työpöytä osan hankittua niin saisinpa tarvikekaapista ottaa pöydälle ompelukoneen koko aikaiseen valmiustilaansa.-Sittenpä saa korjailla heti vaatteita, eikä aina kasata johonkin vaate pinoja että korjaanpa kun otan koneen esille ja kumminkin menee sitten monta päivää ennenkuin tulee otettua koko konetta esille.

Tämän päivän ruokakin on valmistettu:

Uusia perunoita, voi sipuli kastikkeessa, porkkanat keitetty kattilassa ja kaupasta ostettua punajuurisalaattia. Itse tein jauhelihasta pihvimassan, johon lisäsin mausteiden lisäksi Ranskalainen sipulikeitto pussin sisällön tuomaan lisää makua ja lihataikina tasaiseksi ja sitten paistin pannulle paistumaan, jotta saavat väriä ja sitten laitoin uunipellille vierekkäin, että käytin vielä uunissa kypsymässä.

Näkyi ruoka maistuvan niin hyvin, että kaikki meni mukisemattakin!