Tämä torstai päivä alkoi aamulla klo.8 heräämisellä, kun pojat tuli viereen, mutta eihän siinä maltettu millään rauhoittua untenmaille.

Ei auttanut kuin nousta ja alkaa valmistamaan aamupuuroa... itselle tuli lämmitettyä eilen iltapäivällä tekemääni ruokaa, jossa oli vaikka mitä!

Tekasin laatikko ruokana: Perunasipulisekoitus pss, talonvihannekset Findus pss, herkkusieniä, Lidl lihapatukoita niitä Cevapcici juttuja...

Kermaviili purkkia kaksi, ruohosipuli tuorejuustoa yksi purkki, yksi kananmuna ja mausteita todella paljon kaikenlaista mitä nyt löytyi, sekoitin kaikki kipossa ja kaadoin seoksen laatikkoon, et saa uunissa sitten rauhassa muhia... Saipa siis pohtia mitähän tuosta "sörsselistä" tuleekaan?! MUTTA MUTTA yllätyksekseni todella hyvää ja onnistunut eväs!

Kauppa käyntejä oli sitten edessä päin, mutta onneksi ne on sitten pois perjantailta...

No kauppareissujen jälkeen koputtelin vastapäisen naapurin ovea, kun hänen kanssaan oli edellis päivänä puhetta laittaa tuo meidän kukkapenkki ojennukseen ja samallapa istutamme Crocus kukkasipuleita, joita olin saanut SNY SYKSY 2011 (salaiselta neuleystävältä)

Näinpä sitten saimme samalla kielokarsintoja tehtyä ja syksy kuntoon kukkamaan... oli puhetta että vielä ostaisimme liljojen sipuleita, että kerkeisimme ne haudata mullan sekaan... jospa vain muistaisi kaupoissa kun kiertelee, että ostaisi muutaman värimaailmaan liljoja... ne kun osaa olla kyllä todellakin kauniita väreiltään!

25 kpl:ta tuli Crocuksia laitettua tähän kukkapenkkiimme ja loput 25 kpl:ta annoin anoppini viemäksi mökille päin, että saa siellä istuttaa kivaan paikkaan... keväällä kun tulee kumminkin mökillä päin aina käytyä ihastelemassa kevään alkavaa heräämistä!

Tulipahan ainakin nuo minun maalaamat leppäkerttu kivetkin esille...olivat siellä vihreäkasvillisuuden seassa, että hyvä kun näkyivät enään mihinkään. Tallessa kumminkin vielä olivat!  

Iltapäivällä aloin silittämään muutamaa kangasta että jos niistä saisin jotain aikaiseksikin, mutta sitten sormeni alkoi Hama helmien kanssa värkkäämään ja loppu tuloksena sitten tuli krokotiili, erilaisia tähtiä ja aurinko... miehelläkin hieman oli kiinnostusta värkkäämiseen niin hän teki sitten toisen krokotiilin jolle kuulemma teki sini-oranssi lenkkarit jalkaan!

Jaahas...alkaa poitsut valmistelemaan yöunille päin, kun kellokin raksuttelee jo 21...saa sitten itse istahtaa lepotuolille ja kutoa muumipaitaa eteenpäin!