Näinpä se ainakin täällä päin on ollut eli kiireistä töiden osalta, mutta onneksi sentään iltaisin saa jotain pientä kotityö urakkaa purettua pikkuhiljaa... siihen sitten vielä myöhemmäksi aina kutomiset siirtyy, mutta aina sentään muutaman kierroksen saa tehtyä.  - Hyvä minä!!

Mitäs tänne kuuluukaan?! No ennen isänpäivää pojat sormiväreillä touhusivat taideteoksiaan kahdelle papalle ja vieläpä isällekin saivat tehtyä omat korttinsa, vaikkakin ihan A4 kokoisen paperin taitoin kahtia, että taiteilivat kansikohdalle taiteensa ja sisäpuolelle sitten pääsivät omin pikkukätösin kirjoittamaan tekstinsä mitä se sitten olikin, mutta ihan vapaat kädet saivat tähän touhuun!

Ruokaakin tuli valmistettua ihan itselle vain:

Tässä on kanansuikalelihaa, herne, maissi, paprika seosta, riisiä, tavallista sipulia ja öljyssä ollutta valkosipulirouhetta ja puolikas omena, jonka pilkoin pieniksi kuutioiksi.

Riisin keitin kattilassa, mutta kanan ja muut sörsselit laitoin paistinpannun kautta ennenkuin sekoittelin riisin kanssa ja käytin vielä lasivuoan ja uunin kautta, jotta omenakin kerkesi kunnolla pehmentyä ja antaa ruoalle pikantti makua.  -Nams!!

Äitini oli tehnyt isänpäiväksi täytekakkua ja sitäpä kannustavin koristeltiin ihan oman näköisesti: -Aivan loistavaa raparperihilloa (äidin oma tekemää) oli kakun täytteenä niinku väleissä ja kieltämättä oli todella hyvän makuista ja vaihteluakin tuikitavalliseen hillo juttuun.

Kudonta puolella:

Palmikkoneuleiset sukat ovat valmiina kummilapselleni ja niistä tuli tämän näköiset

Lankana käytin Novitan 7veljeslankaa värinä vanhan ajan roosa... Malli on ihan oma tyylinen, että en sen kummemmin ajatellut millainen tästä lopputuloksena tulee aloin vain tekemään... kantapää on vahvistetulla kantalapulla tehty eli 1 silmukka neulomatta ja 1 silmukan neuloin jne..

Aloitettu työ:

Neulonta ei ole tähän kumminkaan päättynyt vaan aloittelin hieman isompaa työtäkin jo tekemään elikkäs törmäsin todella kivaan malliin, joka oli uusimmassa Moda lehdessä Tytön mekko sivulta 45... aivan yli ihanan sulokkuuden näky...

Ei auttanut kuin tätillä alkaa penkoa lanka varastoa ja tadaa molempia värejä löytyi kyllä, mutta vielä pitää katsoa joudunko käydä hakemassa punaista lankaa lisää tätä työtä varten, mutta Novitan 7veljeslankoja tässäkin työssä käytän... ainakin nyt yritetään päässä eteenpäin, kun vasta aloittanut!

Olen vasta jotain n.4cm kerennyt kutoa ja ensimmäiset pilkku täplä rivin tehdä punaisella työhön että helmasta ylös päin ois matkani määränpää...heh...

Se on sitten keskiviikko ja saapa nähdä millaista säätä se on huomenna... ainakin tänään oli oikein harmainen päivä ja plussan puolella, että iltapäivästä alkoi vettä satamaan! Ei kivaa varsinkaan kun auto kerkesi olla sen 3 päivää niin puhtaan näköinen, mutta tänään sai taas tutuksi tulleet rapaiset jäljet kylkiinsä, kun koettaa moottoritiellä mennä eteenpäin paikasta toiseen... onneksi kohta puolin pääsee viettämään talviloman rippeitä sellasta kolmen viikon kestävää... siinä ajassa kerkeää taas heilutellakin käsityöpuikkoja!

Hyvää loppuviikkoa kaikille tasapuolisesti!