MUKAVAA JA ANTOISAA HELATORSTAI PÄIVÄÄ!!

TÄMÄ AAMU ALOITETTU OIKEIN RAUHALLISESTI JA NAUTISKELLEN TEE HETKESTÄ, KUN POJAT TAHTOIVAT MEHUA JA MUROJA... ITSELLEKIN OLI IHAN PAKKO LAITTAA VOILEIPÄ JA MUROJA TEEN VIEREEN...

TÄÄLLÄ LUONTO ON RÄJÄHDYSMÄISESTI MUUTTUNUT VERRATEN VIIME VIIKKOON... AURINKO ON MUKAVASTI LÄMMITELLYT JA SADE KUUROJAKIN OLLUT SOPIVALLA TAHDILLA ETTEI OLE IHMEKÄÄN KUINKA LUONTO SAI TAAS RAVINNETTA...VARSINKIN EILEN TULI KUNNON RANKKA SADE ETTÄ KUULI KUINKA VESI HAKKASI IKKUNAA VASTEN... JOS JOTAIN POSITIIVISTA NIIN AINAKIN SIITEPÖLYT SAI KYYTIÄ!

TIISTAINA KÄVELLESSÄNI TUPLAVAUNULLA PÄIVÄKOTIA KOHDEN POIKIEN KANSSA, NENÄÄNI KANTAUTUI PIENEN HENTOINEN KUKAN TUOKSU JA SIINÄ SITTEN HUOMANSIN KUINKA TUOMENKUKAT OLI AUENNEET JA LOI KIVAA TUOKSUAAN... KESKIVIIKKONA OLIKIN PAKKO SEMMOINEN PIENI OKSA NAPPASSA JOTTA SAIN MUUTAMIA KUKKAS OKSIA MALJAKKOON JA TUOMAAN KIVAA TUOKSUA KEITTIÖN PÖYDÄLLE.

TÄSSÄ TÄMÄN AAMUN OLENKIN IHASTELLUT TUOMENKUKKIA JA NUUHKUTELLUT KIVAA TUOKSUA KUKISTA..HEH... VOIKO TÄMÄN IHANAMPAA AAMUN ALKUA OLLAKAAN, VAIKKA ONKIN TORSTAI PÄIVÄ NIIN TUNTUU KUIN OLISIKIN VIIKONLOPPU... EI KIIRETTÄ, EIKÄ KELLOON KATSOMISTA!!

MUKAVAA HELATORSTAI JATKOA...AINAKIN TÄÄLLÄ TYÖSTETÄÄN KOVASTI TAAS TUNIKA PUSERON KIMPUSSA, JOKA EDISTYY HITAASTI MUTTA VARMASTI, VAIKKA VÄLILLÄ TUNTUU ETTEI TOI IKINÄ VALMISTU!! -HEH-