Tänään aamulla oli lipputankoon tämä kaunis lippu noussut jälleen juhlatunnelmaa nostattamaan... ja illalla jälleen katosi ennenkuin jälleen tulee 8.12 esille muistamaan J.Sibeliuksen päivää!!

Tänään kävimme tuttavaperheen luona kylässä ja samalla vein ihastuttavan nallekarhusen synttärisankari neitoselle, joka täytti viikonloppuna vuosia kylläkin, mutta tänään vasta pääsimme käymään ihan kahvilla. Pieni neitonen oli juuri herännyt päiväunilta ja hieman hermostui, kun meidän kaksi poikaa olivat jo niin touhuissaan neidin lelujen kanssa.

Neiti oli hieman ymmyrkäisenä ihan tästä uudesta tilanteestakin... me vanhemmat kylläkin saimme naureskella hieman ja vitsilläkin heitellä että taisi neiti olla enemmänkin hämillään et "kaksi poikaa ja hän ei ole tälläytynyt mitenkään!"   No tilanne kumminkin jonkin ajan päästä rauhottui ja johan neitikin oli leikkimässä samaan malliin kuin poikammekin... heh...

Tänään illalla aloittelin suunnittelemaan jo pitkään mielessäni ollutta virkkaus toimintaa... kaverini on aikapäiviä sitten tuonut sellaisen Novita Miami n.50g -145m kivan vaalean persikan värinen.

No tästä langasta pitäisi minun hänelle tehdä sipulipussi... mieleeni tuli heti kaupan oranssinvärinen pussukka, mutta kai minun pitäisi kumminkin miettiä ihan tarkemmin millainen?! Tässä sitten on ollut virkkuukoukkunen kädessäni ja ensimmäisenä kokeilin ensin pohjan tekoa, mutta sitten tök tök...  ihan tuli semmoinen olo tila ettei tästä tule mitään ja voihan IIIKKK!!!

Sittenpä purkiin langan takaisin alkuun ja mallasin sitten pussukan alkua, et mistä lähdetään rakentamaan ihan se reunat ja lopuksi mietin vasta sitten pohjan kanssa...

Saapa nyt nähdä mitähän tästä tulee, mutta tässä olen kumminkin nyt parhaillaan menossa:

Tämmöisin merkein tänään... Moikka!!