...loppiaispäivää, joka on myös syntymäpäiväni!!

Ikä vuotta tuli jälleen yksi lisää mittariin...huh huh... mutta minähän olen se ikinuori vain!

Niin se nopsasti tuo vuosikin vaihtui sitten vuodeksi 2012! Olimme kotosalla päin, kun pojat olivat niin nuhaisia taas vaihteeksi että hoh hoi jaa... mutta sitten päätin että pirskatti pojat pukuihin ja lähdemme minun vanhempien luokse jotta pojat saa saunoa ja oikein kunnolla ottaa höyryjä, jotta tuo ilkeä nuha flunssa poistuisi... mutta vielä nuo hieman nuhailevat siltikin.

Eipä sinänsä itselläkin on ollut muutamana päivänä kurkku kipeänä ja kutittanut... nenääkin on niistelty sitten kolmisen päivää että tästä se vissiin alkaa flunssaisuuskin, vaikken sitä kyllä toivo yhtään.

No vuoden vaihtumista sitten vietimme minun vanhempieni luona, kun mies oli yövuorossa... mutta toisaalta sai mieskin sitten nukkua ihan kunnon hiljaisuudessa, kun ei pojat olleet leluja kolluuttamassa tai muuta meteliä tekemässä.

Käsityö puolella on ollut hiljaista menoa... välillä isälleni teen sukkia eteenpäin ja välillä vaihtelen että kudon tonttutytön mekkoa eteenpäin. Ainakin sukassa olen kantapään kohdalla menossa ja mekossa on kuvio kohta jo tehty valmiiksi ja pitäisi alkaa palmikkoneuleet.

Mutta minäpä toivottelen hyvää päivän jatkoa... lähden tästä keittämään kahvia ja napostelemaan savulohikala voileipäkakku palasta.

Näillä kuvilla toivotan myös hyvää viikonloppua!