Niinpä niin... sain tehtyä itselleni ne kierresukat tässä taannoin ja nyt niistä on kuviakin ja kuvaajakin oli todella loistava nimittäin minun 3 vuotias poikani oli oikein innoissaan, kun totesin pojalle että kuvaappa äitin sukat!

Ja lähempää kuvattu:

Kieltämättä mukavat sukat jalassa eikä tarvi sillain miettiä että missä on kantapää vaan pimeässäkin huoneessa aamulla vetäsee vain jalkaansa ennenkuin ihan lattialle painottaa jalat joka normaalistihan on kylmä!  -Ja tuntuu aamu pöpperönä todellakin inhottavalta!

Katjan kierresukkien ohje: ( joten kuten neuvottuna)

 

1-5 krs: 2oikein 2 nurin koko kierroksen

6 krs: 1nurin 2 oikein 2 nurin koko kierroksen (viimeinen orpo silmukka nurin)

 

1-5 krs: 1nurin 2 oikein 2 nurin koko kierroksen (viimeinen orpo silmukka nurin)

6 krs: 2nurin 2 oikein koko kierroksen

 

1-5 krs: 2 nurin 2 oikein koko kierroksen

6 krs: (eka silmukka samanlailla et sitä yhtä silmukkaa siirtää)

Pituutta tehdä oman mielen mukaan kuinka pitkät sukistaan haluaa tehdä...

 

Kärki:

Joka puikon viimeinen silmukassa yhteen neulominen eli kavennuksia…

 

 

Joistakin langan lopuista tuli virkattua sitten kukkasia! Katsella mihin työhön sitten nuita lisäilisikään...

Uuttakin kokeiltavaksi/ harjoittelemiseen tuli hankittua Käpypitsi kirja, jossa on mukavasti ohjeita ja opastustakin: mitä nyt näin äkkiseltään tuli selattua lehtinen alusta loppuun...

Onneksi tuli hankittua toinen tuollainen Käpy... oma pieni sininen käpynen on jossain laatikonpohjalla varmaankin odottamassa uudelleen esiin etsiskelyä, kun on paremmin ohjeitakin.

Huomenna voisikin piipahtaa lankakaupassa hakemassa sopivaa lankaa, jos en löydä omista lankaläjistä työhön soveltuvaa kokeilemiseen.  -Onko kukaan muu käpyilyt? Vinkkejä ja ohjeita otan mielelläni vastaan varsinkin näin ensikertalaiselle uusi ns. alue valtaus kai tulossa tai sitten jää vain kokeiluun... saas nähdä?!

Vanha kännykkäni suoja sai uudistusta tai pikeminkin puhelimeni sai uuden suojan... halusin tällä kertaa vaaleaa väri maailmaa ja tämmöinen siitä sitten extempore tyyliin syntyi kudelmaa... edestä ja takaa on kuvat otettu:

Tässä tuli viikonloppu käytyä viettämässä ihanan ja rakkaan pikkusiskoni luona. Sunnuntai aamuna pikkusiskoni teki minulle todella nätin näköiset kynnet... teki pohjustusta, kukkakuviot laittoi ja päälylakkaa, jotta kuvat pysyvät!  -Kyllä on monet siivousasiakkaani kehuneet näteiksi! Joten pienikin piriste tekee ihmeitä itsekin tykkään pienestä piristeestä.

Kuvaaminen ei ollut vain ihan helposta päästä! heh...

Hyvää tiistai iltaa vain kaikille ja tulevaa keskiviikkoa... laitan tässä sukkapuikkoihin taas vauhtia!  -Ilta on ainakin taattua omaa aikaa!!