Lokakuun viimeisiä päiviä tässä elellään ja nopeasti taas päivät ovat vilahdelleet oppisopimuskoulutuksen myötäkin... ihan tuntuu hassulta!!!

Tietysti tämän oppisopimuksen myötä hommia on riittänyt ainakin sen puolelta, mutta kotona odottaakin sitten oma touhu... siivousta, järjestelemistä, pyykin pesua, tiskausta sekä ruoan laittoa, mutta johonkin rakoon on mahdutettava muut harrastuksetkin.

Pitkästä aikaa pyörähdin kaupungillakin ja käsiini takertui vain Novitan Nalle aloevera+jojoba lankaa sekä muutamat lapsille tarkoitettuja puikkoja.

Nalle langasta olisi takoitus tehdä työkaverin tyttärille "Hello-Kitty" aiheiset villasukat jalkoja lämmittämään. Aloitin sitten koko 30 sukka ohjeella suunnittelemaan Hello-Kityn hahmoa paperille ja sitten mietiskelin aloitanko oranssilla vaiko punaisella langalla sukan pinta kuviota tekemään ja niin vain sitten päätin että toiselle tytölle tulee oranssilla langalla tehdyt sukat ja toiselle tytölle punaisella lanka värillä.

Vanhimman poikani päiväkodissa pidettiin naamiaisjuhlia ja miten voikaan olla hankala miettiä 3 vuotiaalle helppo asu naamiaisiin, jotta poika osaa sen ottaa pois päältään milloin haluaa... varsinkin meidän poika kun tuntee jonkin asian ahistavan niin se haluaakin siitä päässä eroon... esim. sukat... ne lentää aina kaaressa pois jaloista, kun kotiin tulee päiväkodista.

Siinä kaupassa sitten jonkin aikaa mietittyäni päädyin ostamaan sitten "pikkupiru" aiheisen fleecekankaasta tehtyyn huppumalliseen viittaan, jossa hupussa oli kivan pienet sarvet... samallapa tuli ostettua kasvovärit, jotta voi pojalle pensselillä piirtää viikset ja pikku parran leukaan.