Mukavaa ensimmäistä adventti päivää kaikille!

Itselläni on ollut todellakin kivan ihana viikonloppu, jonka sain vietellä kahden poikani ja kummityttöni kanssa touhuten... mahan pohjani on ihan kipeänä, kun olen saanut naureskella tyttären ihanille ilmeille ja ns. hymy irvistyksillekin!

Käsityöni ovat olleet korkealla... lattian korkeudelta siis pois, ettei pikku neiti niihin mene ja loukkaa itseään, kun tepastelee jo niin nopsasti paikasta toiseen ja annas jos silmät välttivät niin neiti oli kokeilemassa kiipeily taitojaan makuhuoneen puolella poikien kerrossänkyyn.

Onneksi olen tottunut kokemuksestakin jo että millaista se tutkimusmatkailu noinkin pienellä on... olen varmaan sen 50 kertaa neitin napannut kiipeilemästä portailta ja heijannut meidän sängyn päälle keikaten puolelta toiselle ja mikä naurun remakka neidiltä!

Jos minun pitäisi miettiä positiivisesti niin ainakin taisi monta kiloa painoa pudota ja erilaisia jumppaliikkeitä tulla kyllä tässä viikonlopun aikana tehtyä. Ihaninta oli saada kumminkin sisareltani se Isoin Kiitos, kun tytärtä katsoin ja sisko sai ihan omaa aikaa vietellä miten nyt viettikin.

Sillon perjantaina kävin siskoni kanssa katsomassa Twilight- Aamunkoi osa1 elokuvan klo.15:30 ja elokuvan jälkeen kävimme ravintola Torerossa syömässä hirmu hyvän aterian ennenkuin palailimme kotiin päin... Elokuva oli todella hieno ja kiva, kuin aikaisemmatkin elokuvat... taidan olla jostain erikoisesta äärilaidasta kun tykkään katsella tämmöisiä elokuviakin!  

Oli kiva kuulla että lähettämäni joulusukat olivat menneet perille asti, vaikkakin hieman etuajassa ne tuli lähetettyä. Kai halusin varmistua että lähetys todellakin menee perille ennen kuin alkaa tämä muu joulu ruuhkailu postipalveluissa ja eikä tapahdu katoamis temppuja.

Ei kait se auta kuin lähteä nyt jatkamaan kutomuksia, kun ovat olleet perjantai illasta lähtien hiljaisuuden varjoissa!

Hyvää alkavaa arkea jälleen Teille kaikille ja kiitoksia jälleen kommentoinneista niitä saa tulla edelleenkin!