Näin pääsi käymään että ihan ensimmäistä kertaa teen huovutusta pesukoneessa ja näin ensikertalaisen näkökulmasta taisin siinä kyllä onnistuakin ihan mukavasti!

Ensin tuntui ohje ihan hullun kuriselta kun nro.8 sukkapuikot piti käydä ihan kaupasta erikseen ostamassa, jotta pääsin edes kokeilemaan ja kutomaan tulevia huovutus vanttuita.

Mieheni katsoi ihan hämmästyksissään ja toteaa onko rouva nyt todellakin lukenut ohjeensa oikein vai kenelle jättiläiselle hän on tekemässä vanttuita...

Kyllähän sitä itsekin alkoi epäilemään jo ohjetta että teenköhän minä nyt oikein vai pitäisiköhän minun vielä kumminkin tarkistaa ohje?!

Pesukoneen jälkeen miehen kanssa ihan kunnolla oijottiin vantukkaat kuosiinsa ja muotoon...

Ensin säikähdin että ei pirskatti tulikohan liian pieneksi...mutta sitten kun kunnollisen venyttelyn ja käteen mallaamiset sai tehtyä niin lopputulokseen en voi kuin olla tyytyväinen ja toivottavasti myös vanttuun saajakin eli työkaverini!

Näistä Puro langasta tehdyt huovutetut vantukkaat teki minuun kyllä vaikutuksen ja ihastuksen, että pitää kyllä itsellekin tehdä tämmöiset!  -Hyvää alkanutta viikkoa!