Niinpä niin... miljoonakala mamma tekasi poikasia mukavan määrän!

Ainakin hyvin menin sekaisin laskuissa, kun koetin poikasten määrää laskea napsiessani haavilla kiinni jotta saisin poikaset laitettua poikasaltaaseen.

Tässä kuvassa ainakin osa kalanpoikasia sankossa, kun niitä tuli ensin otettua toisesta sangosta pois, jossa miljoonakala mammat oli poikasaltaassa tekemässä poikuetta maailmaan ja poikasaltaan ritilä väleistä valuivat alas sangon pohjalle turvaan.

Kalanpoikasia oli hankala kyllä kuvata kun suihkivat menemään, mutta seuraavassa kuvassa kaksi mammaa tekemässä poikasia rauhassa maailmaan... jotenkin vain tuntui että mammat olivat hyvin rauhallisina kun eivät olleet poikasaltaan kanssa isossa akvaariossa. Kumminkin miljoonakala koiraat olisivat pyörineet purkin vieressä ja häirinneet mammojen oloja pyörien siinä.

Mukavaa kun tuli pienokaisia... toivoa vain että poikaset todellakin kasvaisivat ja vankistuisivat nopeasti, jotta isoonkin akvaarioon saisi vilskettä lisää ja pitäisi vielä muutama naaras käydä ostamassa ihan akvaarioliikkeestä, jottei ihan mahdollisesti sukurutsauksia tule, mutta eipä tuota tiedä millaisia on nuo mun 5 miljoonakalojen taustat itsestäänkin, kun hankkiin aikoinaan kala-akvaario liikkeestä... tiedä vaikka olisivatkin jo sisaruksia sieltä lähtien!