Tervehdys pakkaskelistä!

Täällä sitä sisätiloissa hieman kärvistellään, mutta nenääkin näytetään ulos vain pakon edessä, mennessä töihin päin ja pojat päiväkotiin vieden.
Käsitöissä on ollut muutamia päiviä taukoa joinakin päivinä, kun ei ole jaksanut oikein keskittyä töiden jälkeen ja sitten kun on tehnyt neulosta eteenpäin niin tuntunut hitaalta etenemiseni, mutta en anna periksi… kyllä minä tuon neulokseni vien vielä loppuun asti.
Edessäni kumminkin siintää uusin projekti Novitan sivuilta bongattu Karhu paita neulos, jota olisi ihan mukava päästä toteuttamaan siskoni miehelle.
Kukahan rikkoi jo 1000 kävijän rajan?! Kiitoksia vain kävijöille ja iso kumarrus kommenteista, joita on ollut mukava saada.
Minulla on ollut tarkoitus maanantaina kirjoitella HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄ tervehdykseni, mutta jotenkin unohdin koko kirjoittamisen, purettuani matka kassin poikien pienellä avustuksella…
Eetu pojaltani sain aivan ihanan ystävänpäiväkortin, jota oli päiväkodissa ohjaajan kanssa kahdestaan askarrellut… ohjaaja oli antanut Eetun tehdä kaiken muun, mutta oli itse auttanut sinisen hilekohdan kanssa ettei hilepurkki kaadu.
Eetu kuulemma tykkää kovasti näistä hilepurkeista ja vaarana olisi pojan iso innostuminen että ottaa hilettä käteen ja heittää ylöspäin, jotta hileestä tulee kuin pöllähdys vain… heh… onneksi on ohjaajat seuraamassa touhua ettei mene ihan plörinäksi.
Tässä kumminkin Eetun tekemä kortti edestä, sekä kortin takaa!