Näin voisinkin tänään aloitella otsikkoni... olenhan minä viettänyt 7.-8.12 välisen päivän Oyksissa päin Lasten neurologian puolella!

Vanhin poikamme kävi tutkimuksissa... näin äitinä tuntui pelottavalta, mutta oli pakko ajatella kumminkin pojan parasta!

Hankalinta oli nähdä kuinka monenlaisia piikkejä poika sai käsissään tuntea, kun kanyli käteen sai (hyvin suojattu/ tehty paketti), hemoglobia sormenpäästä ja käsitaipeesta viisi putkilollista verta... huh...huh... Tuntui että olisin voinut pyörtyä pojan puolestakin, mutta on tämä meidän poika kyllä yllättävänkin rauhallinen ja suvatsevainen... katseli ihmeissään vaan mitäs nyt oikein tapahtuu?! vähäsen itki silloin kun kanyli piikki meni suoneen ja toinen kerta oli käsitaipeesta verikokeita kun ottivat, mutta itkeminen ei ollut pitkä kestoista vaan hetken vain... Olen todella ylpeä että poika oli niin rohkea, mutta vielä ihanempaa oli aina tämä pikkuiseni saada viereeni kainaloon makoilemaan.

Poika ihan veti peittoa päälle, varoi kättään ja katseli äidin kanssa piiretyitä....silloin tuntui että äiti on hyvin tärkeä ihminen siinä vieressä... mitä nyt välillä kävimme käytävällä pallomeressä hieman touhuamassa. Tänä aamuna olikin sitten odottaminen, kun poika pistettiin anestesiaan ja menivät pään magneetti kuvauksiin...

Odottamiseni käytin siten kutomiseen ja virkkaamiseen... kävi kyllä mielessäni että olisi voinut ottaa kyllä toisen käsityön mukaani, mutta no sainpa pääteltyä kierresukan että pari on valmiina... sitten minä jatkoin aloittamaani Sipulipussukan tekoa... ystävältäni sain kuulla että ihan vain muutamille sipuleille oleva pussukka ei mitään isoa tarvinut siitä tehdä!

Tässäpä nämä VALMIIT työt sitten ovat:

Tämä Sipulipussukka ekakuva hieman sai valoa liikaa, mutta toinen kuva onkin sitten mielestäni tumma:

Sairaala reissulta oli kyllä kiva palata kotiin, kun posteljooni poika oli käynyt postilaatikolle jättämässä yllätyksiä...

Joulusukka vaihto 2011

Joulusukkani on tullut perille ja ISOT kiitokset tästä kokonaisuudesta hyvin paljon kuuluu SariT:lle...

Sukat olivat todella hienon näköiset ja mahtuivat, että ei suurta huolenaihetta!  -Suklaan kuvan ei tarvinut kuin nuorimmaisen nähdä niin palanenhan oli rasiasta annettava, mutta pitäähän näin joulukuussa suu laittaakin makeaksi välillä... Korttikin oli todella kivan näköinen!

Otin sukkien kuvionti kohdasta paremman kuvan... mielestäni todellakin kivan näköinen ja valkoinen sopii punaisen kanssa!  - Kiitoksia vielä kerran!!

Hyvää torstai päivää kaikille ja hyvin sylin paljolta kiitosta kommenteistakin, kun jätät mainintaa!