Hyvää Perjantaita kaikille jo!! Itsellä taas puuhaa ollutkin ja helatorstai meni vauhdilla kierrepuikoilla kutoen jälleen eteenpäin tonttutytön mekkoa, kun jälleen kerran sen nostautin pöydälle ja etsimällä etsiin virheeni ja nyt taas silmukka määrät ja etuosa + takaosan kappaleet löytäneet paikkansa!

Käsityö on saanutkin olla tauollaan, kun ei meinannut kiinnostusta löytyä, mutta sittenpä on jää murrettu siltäkin osalta ja saatu jatkettua kierroksia. Onhan se tietysti hyvä pysäyttääkin ja ottaa työ jonkin ajan kuluttua esille ja katsoa ihan uusilla silmin että havaitsee asioitakin paremmin.

No eipä sinänsä harmikseni revontulihuivini on tällä kertaa pysähdyksissä! SYYNÄ: langan loppuminen... no lankaa sitten lähdin keskiviikkona hakemaan samaisesta kaupasta missä olen aikaisemmin vieraillut ja ostanut parikerää, kun pääni jo suunnitteli niille langoille tämän revontulihuivin... no ko. kaupasta ei enää sitten tätä lankaa enää saakkaan, kun eivät ko.lankaa sinne enää hankikaan!!  -Oi voi... mitenkäs minä nyt jatkankaan tätä työtä ei viitsis sitä purkaakaan, kun ei olisi enää pitkästikään.

Vinkkinä kyllä sain jos tuolla Haaparannalla päin vierailee niin sieltä voisin tuota Järbo Garn Fantasy lankaa löytää, jota käytin revontulihuivissa... toinen mahdollisuus ois sitten työtä jatkaa jollain ihan muulla/ vastaavalla lankamerkillä...

Sny-pakettini olisi valmis, mutta postittaminen menee ensiviikolle, kun tämä perjantai päiväni on varmasti monen moisen toiminnan orjuuttama etten varmaan sinne postiin kerkeä ajoissa.

11.5.2012 tekemäni täytekakku ja mieheni apukädetkin onneksi kävi myös auttamassa:

Muuten samanlainen kakku kuin 6.5 päivänä oleva kakku,mutta koristelimma erinlailla kakkusen.

SNY syksy2011 antamat Crocukset on kukkineet ja piristäneet päiväämme joka aamu lähtiessä töihin tai tullessa töistä ja tietysti niitä on ihasteltu pihalla ollessakin... todella kauniita ovat olleet ja moni värisiä... keltaista, valkoista ja siniviolettiakin!!

Näihin kuviin oikein antoisaa viikonloppua kaikille oikein tasapuolisesti!