Tässä olen kutonut ja kutonut... eilen illalla taistelin jälleen pienen tauon jälkeen tonttutyttö mekkoa ja tässä ollaan menossa:

Etenen siis hitaasti, mutta varmasti... jossain vaiheessa tämäkin projektini tulee olemaan valmiinakin, vaikkakin tässä tulee tehtyä välissä ihan muutakin kuten:

Nämä Drops Design Fabel Superwash langasta tehdyt naisten perussukat kokoa 39 tuli tehtyä viikonloppuna ihan kivalla tahdilla ja nämä sukat saa käyttäjän aika piakkoin.

No tänään iltapäivällä kävin ostamassa sukkapuikot nro.4,5, nro.5 ja nro.6... huomasin vain että nämä kolme erikokoa puuttui puikoistani, kun alustavasti katsoin Novita Puro lankaa aamurusko ja kajastus lankoja,joita korissa molempia värejä on kolme kerää (yht.6 kerää) siinä huomasin että puikkokoko oli 5-6... jossain vaiheessa olisi tarkoitus kutoa sellaiset pesukoneessa huovutettavat kotitossut.

No aloitin kumminkin tänään iltapäivästä nro.4,5 sukkapuikoilla tekemään sinisestä Novita Pirta langalla ison kokoisia miesten sukkia.

Tässä olen siis näissä miesten sukan teossa menossa...heh... taas näyttäisi että montaa työtä tekemässä melkeinpä yhtä aikaa mutta mikä työ vie mielenkiintoni sepä jää sitten nähtäväksi eli mikä työ eteneekin eteenpäin!

Akvaario asiaakin...

Niin vain aika kuluu ja huomasin etten ole kertonut mitään pitkään aikaan akvaariosta... no eipä sinne ihmeempiä rakas kultakalani nukkui sitten pois, joka olikin ihan vain ajan kysymys milloin poistuu seurastamme!

Akvaariossa ei ole nyt ketään muita asukkaita kuin albiino monni ja albiino pleko... nyt on meillä mietinnässä että pidämmekö akvaario hommista paussia taas vai onko seuraava kala laji joku?! Sepä jää nyt nähtäväksi kun mietimme tässä ihan rauhassa... emme siis tee hätäisiä päätöksiä!

Näin tänään... mukavaa tiistai päivää, vaikkakin on aika myrskyisä ollutkin!!