...että olisin kerennyt tänään saada valmiiksi se toinen kutomus projektini, josta eilen mainitsin hieman että tänään sen paljastaisin mutta mutta --->

---> Tässä vaiheessa ollaan menossa, mutta olisin varmaan kerennyt tehdä ensimmäisen lapasen valmiiksi, jos en olisi nukahtanut n. puoltoista tunniksi lähtiessäni nukuttamaan poikia... mutta kukapa voisi tuollaiselle neljävuotiaalle pojan kehoitukselle "Äiti sänkyyn!" kieltäytyä, kun vielä pikku kädellä taputtaa omaa tyynyn sivua oikein leveä hymy kasvoillaan.

Äiti aikoi hetken olla vieressä, että pojat rauhottuisivat nukkumaan oikeinkin touhukkaan illan jälkeen. Siihen pojan viereen taisikin olla väärin mennä, kun lämmin vieruskaveri osasikin nukahduttaa mammankin...hi...hii...hii!!!

Tämän illan touhukkaat puuhat mieleiset sellaiset pojista oli tämä sormiväreillä "maalaaminen"... 4 vuotias poika jo hahmotteli oman kädenkin jälkiä ja nuorimmaisella 3 vuotiaalla oli kivaa upottaa sormi ihan rystysiä myöten ja vedellä viivoja papereihin...

Piirustelun jälkeen olikin sitten käsien pesu operaatio, joka meinasi ensin mennä veden läträämiseen ja lähteäkö väri käsistä ollenkaan ja äidillä melkeinpä teki työtä saada vahva sininen väri pois nuorimmaisen etusormesta, mutta onnekseni huomasin kokeilla yhtä shampoota niin lähti.  Meinasi tulla itku, kun tuntui ettei sininen väri lähde pojan etusormesta pois... vanhimmalta pojalta sentään värit lähti koko kädestä moitteettomasti!

Mukavaa tulevaa torstai päivää... ei muuta kuin touhuilemaan!