Tänään satuin törmään tähän pieneen lankakerään, jota hetken kädessäni pyörittelin ja mietiskelin mihinkäs sen oikein kuluttaisin/ mitä siitä saisin vielä tehtyäkin.

Siinä hetken mietittyäni huomasin sitten että voisinkin nyt kokeilla ihan Knitting Looms 14cm/ 5 1/2" rengasta. Istahdin sitten lepotuoli valtakuntaani ja piti muutaman kerran kokeilla lankaa et mitenkäs se tulikaan kierrettyä, kun ei heti muistanut.

Minulla ei ollut minkäänlaista ohjetta tai mallia, mutta aloin vain tekemään ja kokeilemaan mitä lankakerästä saan aikaiseksi... sitten alkoi työ näyttämään et siitäpä voisi tehdä pienen vauva pipon. Ensimmäisiä lyhennys kokeiluja tein ja näytti hyvältä, mutta sitten tuli tenkkapoo miten sitten kutomus jatkuu... päätinpä sitten et pyöröpuikot käteen ja nappasin silmukat puikoille ja jatkoin siinä kutomusta eteenpäin.

Sitten tein pienen tupsun mitä jäi jämälankaa vielä kutomuksesta, joten tulipa koko lanka hyödynnettyä loppuun asti ja itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen mitä sain näin sunnuntain illan ratoksi valmiiksi!