Samaa voisi sanoa tämän päivän kutomisestakin, kun sain pääteltyä ensimmäisen sukan eilen ja tänään sitten sen sukan kaverin...

Marjakimara kierresukissa tuli sitten tehtyä kämmäys ja pieni muotoinen purkaa ota uudelleen kohtaus on seuraavaksi luvassa, kun huomasin että liian monta riviä on tullut tehtyä ennenkuin alan kärkiosuudelle menemään... Eli piakkoin nekin sukat ovat valmistumassa!

Olen täällä onnellinen!!  -Kuten näkyy leveä hymy!! Olen nimittäin odottanut kuin kuuta tippuvaa Kelan päätöksiä mitenkäs tämän meidän 4 vuotiaan pojan puheterapia ja fysioterapia toiminnat alkaa... Pojalla on monimuotokehityshäiriö ja vahva autistinen piirre, joka omalla tavallaan työlistää meidän perheen arki toimia monella tavalla ja päivä kerrallaan täällä mennään.

Torstaina tuli sitten kivoja uutisia uuvuttavan odottamisen jälkeen ja olen hyvin iloinen että päätös oli myönteinen ja pojalla puheterapia toiminta alkaa... ensimmäinen käynti on 3.11 että täti tulee katsomaan poikaa ja hänen toimintaansa kotona... jotta osaa rakentaa pojan parhaaksi puheterapian sille mallille että hänet saadaan sieltä 2 vuotiaan tasolta -> 4vuotiaan tasolle, jolle kuuluisi ollakin!

Mitäs muuta...hmm... ai niin tekaisin pikaisesti itselleni uuden kännykkäpussukan vaaleasta langasta...muistaakseni tämä lanka oli Novitan Katja lankaa eli ihan nimikko lankaani! hihi...hi... lankakerä oli ainokaisena laatikossa, että sille on keksinyt monestikin mitä tekisin... tein tuosta aikaisemmin pupujussikan osat ja kokosin kasaan... lankaa kyllä jäi vielä että voisi tehdä jotain muutakin!

Kuvia laitan kunhan digikamera taas suostuisi kuvailemaan... jotain pojat (eli 3 ja 4 vuotiaat) kerkesivät kai räpeltämään kamerasta, etten tiedä mitähän nappuloita sitä on paineltu, kun kerkesivät napsimaan vaikka millaisia kuvia omista jaloista ja käsistä, mutta itse kun sen sain takaisin niin kamera ei ottanut kuvan kuvaa... hmm... saa isukki taas katsoa mikäs vikana.

Hyvää alkanutta viikkoa ja virkistävää niille joilla on loma loppunut ja palanneet takaisin arkeen!