Kotiimme on tänään joulufiiliksellä pistetty ihan uutta ilmettä ja samalla tuli siivoiltua/ järjesteltyä paikkoja kuntoon.

Keittiömme pöydän kaksi tuolia sai punavalkoruudulliset istuin tyynyt, jotka tilasin Jotexista.

Muutkin huoneet saivat uutta kuten makuhuoneessa ja keittiössä on samanlaiset jouluisat verhot, jotka hankkiin samaisesta paikasta kuin oli tyynytkin.

Jouluvalo olkkariin ja tietysti punainen joulutähti (2kpl) toinen kukka tulee olemaan lähempänä joulua sitten olohuoneen pöydällä, mutta jostain syystä pojat eivät antaneet kukan olla pöydässä, joten piti se nostaa ikkunalaudalle.

Jouluvaloja harraste/puuhahuoneen ikkunaan... vielä mietin laitanko sittenkin valkoiset valot kokonaan lyhdyn sisälle, kun niitä hieman otin luukun kautta alaspäin yhdistämään värivalo köynnöstä

Keittiön pöydälle laitoin jo esille mielestäni hienon näköiset jouluiset pöytätabletit. Pojat ovat olleet hyvin innoissaan ja jopa vanhimmalta Eetu pojalta alkoi joululaulua tulla hyräillen esille.

Pöytätabletin yläpuolella pieni joulun punainen pyöreä liina on oma tekemäni joskus peruskoulu ajalta... tuolta kaappien syövereistä tuli esille, joten pitihän sekin pistää pöydälle.

Korjailin Eetun viimevuotisen joulukoristeen, josta poika olikin hyvin iloinen, kun sai joulunkelloa kilisytellä taas pitkästä aikaa ja hieman vahvemmassakin narussa. Nuorimmaiselle olen tekemässä samanlaista joulunkelloa, kun poika tänään iltapäivällä niin reippaasti banaanijogurtti purkin tyhjensi ja sain sen puhdistettua.

Harraste- ja puuhapöydän ympäristöä järjestäessäni kuntoon löysin nappejakin joita olen ostellut... laitoinpa sitten napit yhteen purkkiin, josta ne saavat tuoda kivaa silmän iloakin hyllyltä.

Siinä siivouksen yhteydessä pistin langat 70l kokoisiin isoihin läpinäkyviin muovilaatikoihin, joissa on rullat pohjassa ja kansi.

Samalla huomasin pari päättämätöntä työtäni, jotka sitten tein loppuun... kaulurista tuli mielestäni väljä, mutta ajaa asiansa ainakin minun kaulallani eli suojaa mitä suojaa..heh!

Vihreästä langasta olen tehnyt tuollaista pitsireunusta, jossa kivat kierteet... Minun pitäisi vielä mitata tämä kappale ja käydä kaupasta ostamassa pyyhe, jonka reunaan pitsikkyyden pistäisin kiinni.

Ajattelin nyt pistää joulusukka 2011 vaihtoon laittamani sukista kuvan tänne elikkäs tämän näköiset ihan perussukan ohjeilla tein... lumitähti kuviota ja ns. lumipyrytys kuviota sukan sisäpuolille, mutta periaatteessa sukkia voi pitää miten haluaa...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja mukavaa kun pistäydyit sivuilla ja vielä kivempaa, kun jättäisit kommenttiakin!