Näinpä näin... täällä ollaan ja kunnossakin... pientä paussia kutomiselle ja kunnon venyttely jaksoja vain kroppaan, että pelittää!

Olen kutonut sitten ihan rauhassa eteenpäin kierresukkia... perjantaina 2.12 vein jo kahdet sukkaparit työkaverilleni ja loput kaksi paria tulee vk 50 kun taas tavataan...

Mutta nämä sukat on jo menneet eteenpäin:

Ja nämä kierresukat menee vk:lla 50 eteenpäin:

Tämmöistä... kauppareissullakin tuli käytyä ja jotenkin jumiuduin lehtihyllykköön ja sieltä koriin nappaantui sitten tälläinen lehti

Mielestäni oli todellakin kivoja pieniä liinoja ja koristeitakin... eri asia sitten kerkeääkö tälle joululle näitä toteutella, mutta onpahan jo lehti ainakin hankittu, jossa ohjeet pysyy tallessakin.

Huomenna olisi itsenäisyyspäivä... tiedossa ainakin kunnon kudonta hetki ala Tuntemattoman sotilaan elokuvan ajan!  -Se on vakio tv-ohjelma mikä tässä perheessä tulee ainakin minulla katsottua, vaikka sen olisikin nähnyt jo monet kerratkin!

tuntuu ihan hassulta kuinka tämä joulukuu onkin näin nopealla vauhdilla lähtenyt kulkemaan eteenpäin... joka päivä pienten poikien kanssa kun on suklaakalenterista luukkuja aukastu niin joka kerta joudun aina muistuttamaan että "huomenna saa taas aukasta luukun!" Pojat kun mielellään haluaisivat aukaista lisää luukkuja ja kun ei lupaa tule niin sitten petytään ja melkeinpä murjotetaan sitten äitille!  -Oi voi... sitten yrittää saada poikien ajatukset ihan muualle, jotta murjotus menee ohitse!

Tänään maa sai lumipeitettä ja tulihan se hieman nuoskaisenakin, mutta valostuipa jälleen maailma!

Mutta hyvää alkanutta viikkoa kaikille oikein tasapuolisesti ja iso KIITOS jälleen kommentin jättäneille!