Huh hei... miten viikko menikin nopsasti...

Maanantaina vielä pieniä siistimisiä näyttökansioon ja sitten paljon toiveita jotta tiistaina oma näyttökokeeni tekstiilihuollosta menee läpi!

No se maanantain ja tiistain välinen yö oli ihan hirveä, kun vähän väliä heräilin (ei tasaista unta) koko ajan hain nukkuma asentoa ja tuntui ettei koko nukkumisesta tule mitään, vaikka en minä kyllä tiedostanut että asiat pyörisi vielä jotenkin mielessäni.

Tiistaina vein heti ensimmäisenä pojat päiväkotiin takaisin kotiin ja polkupyörällä menin näyttökoe paikalle palvelutalolle päin. Kello kun läheni 9 niin alkoi sitten se varsinainen näyttäminen. Arvioitsijoita oli kolme kappaletta ja jokaiselta todellakin hyviä kysymyksiä tuli ja niihin oli vastattava omien kykyjen/osaamisen mukaan.

Itselläni pyöri mahassa kauheasti ja en tiedä jotenkin sellainen epävarmainen olokin koko ajan oli hommissa mukana, kun en palvelutalolla niin paljon päässyt pesutupa toimiin, vaikka pyysin etukäteen että aikaa nipistettäisiin jostain... saisin ainakin kokeilla niitä laitteita mm. mankelia joka oli varmaan jostain 60 luvulta oleva ainakin vanha sellainen... mutta mutta... minullehan ei sellaisia aikoja kyllä tullut kuin yhtenä päivänä ja sekin n.45 min kestävä...jippii... siinähän hurjassa ajassa kerkee tutustuakin laitteiden toimivuuteen!!

No onnekseni huomasin asiasta mainita heti etukäteen arvioijille, että he ottivat asian huomioonsa papereihin että minulla on hieman epävarma toiminnoista, mutta pyrin kumminkin tekemään parhaani.

Oli todellakin mukavaa, että samana päivänä arvioijat tekivät päätöksensä, kun menivät hetkeksi yhteen huoneeseen keskustelemaan asioista ja varmaan nitoivat kaikkien arvioitsijoiden tulokset yhteen... sitten pyydettiin huoneeseen kuulemaan TUOMIO!

Minun näyttöni on...................LÄPI!!!!!!  -Levee hymyni kai näkyy ja tuntuu sinnekin asti! Hi..hi..hii!!!!!!!!

Nyt vain viimeistä näyttörutistusta odottaen... ainakin siihen on vielä aikaa n.4kk:ta mutta pitää ottaa huomioon että tuo aika kumminkin juoksasee nopeasti ennenkuin edes huomaammekaan.

Keskiviikkona ihan vähäsen sain kudottua näitä keskeneräisiä kutomuksiani joita löysinkin kolme kpl:ta, mutta vielä ei ole mitään valmista tullut joten niitä odotellessa. -Heh-

Torstaina sain ihmeen pääkipu taudin, kun töistä pääsin pois... en ymmärrä vieläkään mistä sen sain aikaiseksi, mutta todella inhottava jumputus koko ajan ja tuntui poikien äänetkin hieman ärsyttävän, vaikka yleisesti poikien äänet ei minua ärsytä tai suututa.

Kai se pääkipu toi omat ärsykkeensä, mutta koetin buranaa ottaa ja makoilla silmät kiinni miten nyt pystyikin... menin poikien kanssa samaan aikaan nukkumaankin klo.20:00 aikaan, kun näytti ettei se pääkipu meinannut mennä ohitse ei sitten millään.

Perjantaina aamulla heräsin 6:50 mutta edelleen päässäni jumputti... otin vielä buranan ennenkuin lähdin viemään poikia päiväkotiin ja itseäni koulunpenkille kun oli itsepuolustuskurssi aiheena!

Mielenkiintoinen kurssi aihe, mutta harmikseni mun päätauti vei mielenkiintoa jonnekin muualle ja meinasi ettei oikein hyvältä tuntunut olo tilakaan. Mielestäni päätautini ja äänen menetys vahvistui siellä koulunpenkillä ollessani ja nenästäkin alkoi tippassa vettä... taisi siinä koulussa olla hometta huoneilmassakin, kun ei minulla toisessa koulussa missä yleensä meillä on koulutunnit niin ei tule tämmöisiä lisäoireita ja huonoa oloa...

Koetin kumminkin sinnitellä koulupäiväni loppuun saakka ja heti kun pääsin lähdin poikia hakemaan päiväkodista ja kauppareissulle! Hauskinta oli poikien kanssa käydä kauppareissulla kun näytti enemmän tulevan herkkuja kyytiin kuin itse ruokaa... heh... no illasta poikien kanssa kyllä herkuteltiinkin pitkästä aikaa... naureskelen täällä sillä Atrian jauhelihapizzaa tuli lämmäytettyä pojille ja itselleni! Heh... meidän herkuttelu siis oli tälläinen...heh...

Perjantai päivänä alkoi illasta vasta päätautinikin antamaan periksi ja uskalsinpa sitten juoda kahviakin parikupillista vaikka olikin todella myöhä...en uskaltanut vain istahtaa tietokoneen eteen enää illalla ettei päätauti saa siitä uutta pontta ja iske uudelleen... mietin jos kirkkaat valot jotenkin sai torstaina mulle sen jysärin vai mikä lie sitten sen tekikin ei sitä ollut kiva kärsiä.

Sain perjantaina kumminkin ihanalta SNY:ltäni lokakuun paketin:

Novitan 7 veljeslankaa ihanaa purppura väri (samaa väriä käytin kun tein kaverini tyttärelle niiskuneitipaidan)

Novitan bampu sukkapuikot nro.3 20cm (ihan uusi tuttavuus minulle...kiva päässä kokeilemaan näitä puikkoja)

Novitan sukkalehti ( voi minde kuinka ihania ohjeita...ongelma vain että mitä/minkä alkaisi kokeilemaan ohjeista?!)

ISO KIITOS SNY:lleni JÄLLEEN KERRAN!!! Aivan uskomattoman kiva paketti ja ilmeisesti teemana NOVITA  hi hi hii... ei sen puoleen tykkään 7 veljes langoistakin todella paljon!

Novitaltahan on tullut sellainenkin 7 veljeslanka kuin Linnut sekä Nallesta on tullut kukkaketoa ja marjaretki... itse en ole vielä ko.lankoja kokeillut, mutta pitää jossain vaiheessa ostaa ja tehdä vaikka villasukkia!

Tässä on ollut aikamoinen penkominen... olen jonnekin laittanut kerroslaskurini...voi jeba... minneköhän mie sen pienen olisin laittanut?!  Pitäisi etsiskellä hieman isomman kokoista kerroslaskuri juttua kaupoista, ettei olisi näin hukassa kuin on tämä pieni sininen... vielä pitäisi tuo yks kaappi käydä läpi...olisipa se siellä saisin laskettua kerrokset yhteen sukkaani, tekemässä kun olen tuollaisia kierresukkia!

Helpottaisi ainakin itseäni kuinka monta kierrosta tulee varteen... laitan yleensä itselleni erilliselle paperille ylös kierroksia. Monesti helpottaa itseäni kun tietää montako kierrosta tekee omiin sukkiin tai poikien sukkien varteen, jotta ovat sopivan korkuiset... siitäpä sitten onkin helppo tehdä kantalappu osuus kun näkee jo montako on kierrosta on tehnyt ja missä tekee kavennukset ja sitten kun kutoo teräosaa niin tietää jo montako kierrosta siinä on tehnyt ennen kärkipäätöksiä... itsellä ku tulee sukat tehtyy monesti samaisella langalla esim. 7veljeksellä niin aina saan just sopivat tehtyy ei ole iso tai pieni kooltaan.  -Siinäpä ehkä jollekin vinkki kultainen... itsellä on tullut tehtyy muistiin panoja omaan neulemuistioon ohjeita nopsia sellaisia!

HYVÄÄ LAUANTAITA KAIKILLE TASAPUOLISESTI JA KIITOKSIA JÄLLEEN KAIKILLE MYÖS KOMMENTIN JÄTTÄNEILLE!

Iloni on suuri, kun saan palautetta ja minullehan saa myös laittaa erilaisia neuleohjeitakin/vinkkejä, jos haluaa... mielelläni otan niitäkin vastaan, toteuttamis prosessi voi olla sitten jotain eli ei välttämättä tule kokeiltua tai tulee kokeiltua riippuen ihan kuinka osaan edes toteuttaa! Oma osaamiseni kun on rajallinen! -Heh-