1,5 vuotta sitten se alkoi ja 30.03.2012 se päättyi...

Yhdeltä ihanalta asiakkaaltani sain kiitoksena nämä kolme viininpunaista neilikkaa ja kieltämättä haikeus tulvi huoneeseen ilmapiiriimme, kun viimeisiä työtehtäviä tein herttaiselle asiakkaalleni.

Valmistuin sitten Kotipalvelutyöntekijäksi!!

Perjantaina oli päättäjäiset ja sain yhden ison ruusun ja tämän muumimukin:

Muumimukin sisällä on puhdistusliina taittelu ohjeineen...  Kuulemma mukin kuva kertoi paljon meidän työntekijöiden luonteista, joiden mukaan oli mukit valittu!

Paperit on saatu ja työpaikkakin antoi Stipendin 20e rahan ja en voi olla kuin kiitollinen tästä...

Tänään kotona ajattelin tarjoilla kakkukahvia...

...Kinuskikakkua olisi tarjolla ja keksiäkin monenlaisia!

Näin nätit kynnet minulle pikkusiskoni teki torstaina... hieman harmittaa vain että oikeanpuoleiselta peukalostani kynsi sai kokea kovan kohtalonsa keilailussa, mutta muuten kaikki ovat pysyneet vielä mukanani.

TÄLLÄ VIIKOLLA TEHTY MYÖS:

Rairuoho on kasvamassa... katsoin tänään niin oli jo ruohonalkuja tullut pinnalle...

Tässä kasvamassa Sinilobelia "White Lady Lobelia" (vielä ei näy kasvun merkkejä, mutta suihkuttaa vettä ja malttaa odottaa) 

Tässä purkissa tein kahtia jaon ja ikkunanpuoleisella rivillä on Sinilobeliaa kasvamassa ja tällä huonepuoleisella rivillä on Apinakukkaa.

Apinankukassa on tapahtunut kasvun merkkejä... mullan pinnalla paljon pieniä alkuja, että ihan hyvältä näyttää!!  -Malttamattomasti odotan, että pääsisi tuonne pihalle sitten nuo kukat laittamaan.

Hienompaa kun saisi nähdä sitten se kukkaloisto!!

SNY:NI OTTI VARASLÄHDÖN...

Huhtikuinen paketti joka tuli postilaatikkoon tällä viikolla sisälsi tämmöisiä ihanuuksia ja väriteemana oli sitten keltainen

Pääsiäistervehdyskortti, pari pss Rairuohon siemeniä, pieniä suklaamunia pussukassa, 8kpl hattupäisiä tipuja jotka todella hienon näköisiä... odotella että tuo rairuoho saa kasvunsa tehtyä niin saa sinne sekaan pistettyä. Novitan kukkaketo lankakerä ja todellakin nämä värit on herkkua mun maku hermolle. Unohtamatta sitten näitä koko keltaisen väristä villasukkaa...

Pitsikoriste on todella ihana sukan varressa...

Sukat on sopivat ja saivat jo perjantaina illalla olla jaloissani tuomassa lämpöistä oloa, kun jokin ihmeen kylmänväre kiusasi minua ja meni sitten ohitse kyllä, mutta ei ollut kiva hytinä!

KIITOS KIITOS KIITOS SNY!!!! Olet ihana!!!

Toivotan teille yhtä kaunista ja aurinkoista lauantai päivää... lähden tästä aloittamaan tuon kinuskikakun ja kahvia hörpsimään... pienimuotoisin juhlafiilisten mukaan menen tällä viikolla!