Sain perjantaina tämän vuoden viimeisen SNY2011 paketin SUURI KIITOS!!

Sny:ni on sitten paljastunut elikäs näitä ihania paketteja on tullut Riikpa salainenneuleblogi.blogspot.com

Varsin ihana paketti olikin, kun sain Drops Alpaca lankaa kaksi harmaata ja vaaleanpunaista, piparimuotti hirven mallinen, karamelliä (joista katosikin heti muutama kun pojat huomasi ne pöydältä), haudutusteetä "Hehkuva talvitee" ja ihana jouluinen kortti.

Olen täällä näperrellyt taas kaikenlaista...

Tässä olen HIP HOP lankaa pujotellut sormissa ja kieputellut ylityksiä lenkkeihin ja saanut ihan erikoisen näköistä lanka pintaa aikaiseksi.

Tässä toiselta puolen mitä valmistunut jonkin verran...

...sitten etsiskelin virkkuukoukkua kätösiini ja lenkkejä yhdistelemässä, kun tuli kapean näköistä suikaletta tehtyä pitkäksi... ainakin tässä kuvassa olen kahta suikaletta yhdistämässä. Vielä ajattelin pari muuta suikaletta vielä pujotella ja yhdistellä että kunnon kaulahuivi syntyy kokonaisuudeksi.

Mitäs muuta... hmm... ainiin... kerroin aikaisemmin tonttutyttö mekon teosta... no virhelukemis nappaus oli taas jälleen kerran minulle tapahtunut, kun työssä ei oikein kuvioinnit meinannut stemmata ollenkaan.

No työhän sai sitten purkaus tuomionsa, jotta sain uudelleen luoda silmukoita ja nipsailla muutaman kierroksen ennenkuin huomasin että työni jälleen tuottaa tulosta ja kuviokin alkaa täsmäillä...

Tässä ollaan nyt menossa, vaikkakin hitaati mutta varmalla tavalla kuten ennenkin!

Eipä enää montaa yötä jouluunkaan... kivoja kuvia olen saanut esille adventtikortistani jonka Sny:ni lähetti... tämän kuvan olen ottanut aikaisemmin ja nyt tuoreempaa kuvaa en vielä ole ottanutkaan!

Mutta hyvää alkavaa viikkoa kaikille jälleen tasavertaisesti!