Dodiin... tänään sain sitten vihdoin ja viimeinkin viimeiset osat liiteltyä kiinni karhu neulospaidasta... vielä kumminkin mietiskelen tässä, että pitäisiköhän aukaista kaulus osaa ja löysyttää päättämis rivi, kun taisi tulla liian kireäksi laitettua.

En ole kauhean kuvauksellinen/mallinukke ison kokoiselle paidalle ja varsinkin oma keltainen t-paita kipaltelee läpi neuloksen, mutta tämmöinen loppu tulos...

Omaa aikaa on annettu monet työtunnit, mutta vielä huomenna kyllä katson tuon kaulaosan uudelleen ja sitten tämän työn saan hyvällä omatunnollani pakata kauniiseen lahja pakettiin/kassiin ja odotella tulevaa syntymäpäivä juhlaa!

Lahjan omistajan ilmettä odotankin ihan mielenkiinnolla, että millainen onkaan se yllätys aukaessaan pakettia... täytynee muistaa että digikamera on käsissä valmiina taltioimaan kasvojen ilme!

Tänään olen työstänyt omaa sanoisinko "kämmäys" työtä eteenpäin... aikaisemminhan kerroin Moda lehdestä löytämästäni kivasta mallista, jota liian innokkaasti on tehty ja sitten tulikin kämmättyä ajatuksina...

Tässä sitten hiha osuuksia tehny. Laitoin ensimmäisen hihasen kaapeliin odottamaan, jotta saisin toisenkin hihan samaan kohtaan kudottua. Helpottaa sitten päättää molemmat yhtä aikaa, kun mieleinen pituus tulee.

Kunnon mytyssä koko työ olohuoneen pöydän kulmalla, mutta siitä aina nappaan syliini istuessani lepotuoliin ja ährään kahvikupposta pöydälle, jotta saa siemailla välillä kahvia! Toivottavasti jossain vaiheessa pääsee jo sitten miehustan ala osaa rakentelemaan, vaikkakin työstä tulee oman näköinen tekele kaikkinensa, kun tuli heti alussa ajatus kämmäilyjä tehtyä... heh...

Hyvää lauantai illan jatkoa!

Muistahan jättää kommettia käynnistäsi...

... Mukava myös käydä piipahtamassa blogi sivuilla katsomassa muidenkin tekemiä töitä, joita olenkin ihaillut valtavasti!