Näin heti alkuun pistänpä nuista kaverilleni tekemistä sukista valmiin kuva versionkin, että millaiset niistä tulikaan. Pistää jonain päivänä postipojan vietäväksi eteenpäin, jotta saisi ne käyttöönsäkin.

Aurinko se on jaksanut meille jälleen paistella, vaikkei niin lämpöisesti kuin muina päivinä… ehkä tämä pieni viilentyminen vain tuntuu. Tuuletus ikkunastakin tulee hieman viileämpää ilmaa ja jalkoihin pitänee etsiskellä lämpöisiä sukkia, kun avojaloin ei viitsi olla kauaa!
Olen mukavasti saanut neulottua Novita karhu neulepaitaa eteenpäin pienistä tauoista huolimatta joita minulla tässä on ollut, kun ensin tein itselleni tunikan valmiiksi ja sitten kaverille sukat ja taas jatkoin karhu neulospaitaa eteenpäin… tässä onkin erään aamun kuvausta kuinka aamukahvin avulla päästään jälleen kutomisen vauhtiin!
Ja tässä tämän hetkinen tilanne käsityössäni eli olen aloittanut jo nallen kuvio mallia… kerroksia olen 10 tai 11 saanut kudotuksi, mutta hitaasti etenen sillä tarkasti on katsottava malli kuviota, jotta nalle tulee oikein kudotuksi paidan etuosaan.
Eilen sain korjattua yhdestä matostani reunus kohtaa, kun maton kuteesta oli langan säikeitä mennyt poikki eri kohdista. Tuli noin viisi senttiä otettua pois kierroksia, jotta sain solmittua lankoja kiinni maton reunasta ennen kuin laitoin mattoja pesuun… eilen sitten sain kolmet eri matot pestyä putipuhtaiksi ja nyt ne matot kuivaa ihan rauhassaan. Mukavaa kun sain mattojen pesun aikaiseksi ettei mene liian myöhäiseksi!
Kirjaston hyllyjen kätköissäkin piipahdin hyvin pitkästä aikaani ja mukaani tarttui kahdeksan kirjaa mm.
·         Nopeita neuleita, 50 helppoa neuletta : Melody Griffiths
·         Luonnonvärien lankapaletti : Claire Montgomerie
·         Kauneimmat neulemallit : Lesley Stanfield
·         Hyvän olon neuleet : Sanna Vatanen
·         Tilda hus : Tone Finnanger
·         Neulo ja huovuta lapselle : Zoe Halstead
·         Bobby Dazzler´s tee omat lemmikkisi
·         Käsityön pikkujättiläinen : Annukka Mikkola
Kirjat tuli ihan summamutikassa valittua kirjastossa, mutta näin kotona rauhassa kirjasia selattuani sain monenlaisia ideoita syttymään mieleni sopukoissa, että tuotakin mallia olisi kiva kokeilla johonkin ja innostavaa fiilistä ei kannata tukahduttaa! Heh…
Lasten omakirjakerhostakin tuli muhkea paketti tänään pojille, joka sisälsi mm.
< Tiikeri aiheine uima-allas
< Tiikeri aiheine jumppapussi
< Pedro, pieni lentokone + cd-äänilevy
< Suuri iltasatukirja
< Nalle Puh Lennä, Lennä leija
< Kolme pientä Autot äänikirjaa
Kuvassani ei vain näy tuota tiikeri aiheista uima-allasta, koska pojat halusivat sen heti käyttöön ja tadaa… kylpyhuoneen lattialle suihkuhanan alle, että vettä sai altaaseen jonkin verran. Eipä kyllä poikia tarvinnut kolmatta kertaa pyytää, kun molemmat olivat niin uimaan jo menossa!
Tänään sain myös keittiön pöydällemme uuden muovisen pöytäliinan oikein oranssisen ja kukka aiheisen, mutta niin ilmettä piristävän huoneeseen, vaikka onkin kokoa 100x140cm
Eipähän tarvitse enää pelätä kahvitahrojen syntymisiä muihin liinoihin, vaikka olisihan sitä voinut hankkia ihan läpinäkyvää muoviliinaa jonka alle olisi voinut jättää esim. virkattuja pöytäliinoja ja jos jotain kaatuu niin pystyy huoletta vain pyhkäisemään pois... no ehkä ensikerralla hankin sellaisen läpinäkyvän liinasen, kunhan tämä kukkaisliinanen menee huonoksi pinnaltaan.
Näin se kumminkin on heinäkuu potkaistu käyntiin oikein ahertaen, vaikka ensikuun puolella on vasta lomailemista tiedossa sekä tuleviin asuntomessuille reissaamista 5.8 päivänä, jota odotankin tosi innolla, jospa vaikka jotain uusia kivoja idoita pongaan ja nappastua reissusta kuvia!
Taidanpa kumminkin tästä mennä keittämään itselleni ilta teetä kuppoisen verran ja napata vanhimman poikani Eetun Mikki ystävän mukaan makuhuoneen puolelle nukkumaan pojan peiton alle, kun huomasin sen jääneen olohuoneen lepotuoliin... Eetu kuvaa monesti digikameralla tuota Mikki ystäväänsä ja käsistä rettuuttaa minne meneekin...yllättävää että jäänyt lepotuoliin ettei hakenut tai vaatinut Mikkistä nukkuun viereensä tällä kertaa!?